Jeg fik lyst til at græde da jeg så det her...

MIG OG ALICE

“Mig og Alice.”

Det lyder næsten som en film man burde se ik? Eller et eventyr måske?

Det kunne måske starte sådan her:

This is the story of a very special feeling and how MyRainbowTee came to be. 

Anyways… Billederne ovenfor er billeder af mig og Alice. Hun er illustrator for MYRAINBOWTEE, som de fleste af jer, der læser med nok allerede ved, men hvis der nu skulle være nye på linjen ☺  Alice er min sparringspartner og min tætteste team mate i regnbuefabrikken. En slags underdirektør joker vi lidt med.

Vi er igang med at give shoppen, myrainbowtee.com, et facelift og til den operation skulle vi bla bruge nogle fine “par billeder” af mig og Alice, hvor vi rent faktisk ligner os selv som vi ser ud nu. Vi bliver nok alligevel nød til at tage nogle nye billeder efter sommer igen, for Alice snakker allerede om at gå tilbage til blond, og jeg går med tanker om at farve mit hår lilla. Haha ! Well …

Vi hookede endnu engang op med Emil Lyders. Min yndlings fotograf ven ! Og så er han uden tvivl den dygtigste fotograf jeg kender til at tage portrætter ! Han får bare en helt særlig vibe frem i en.

Vi mødtes ved Palads fordi Palads bare for evigt er pænt + det har den perfekte pastel farveskala til vores regnbue univers. Haps ! 😋

Alice havde været til eksamen tidligere på dagen, og gik selvfølgelig på sommerferie med et 12 tal. Hun er sgu sej altså ! Vi dansede rundt foran linsen et par timer, og efterfølgende tog vi ud og købte, hvad der viste sig at være verdens tørreste kage, og gik ned på Pladsn i Blågårdsgade og drak et par glas bobler for at fejre hendes flotte 12 tal, men måske endnu mere at hun har sommerferie fra skolen, og nu er full on tilbage i regnbue fabrikken indtil efter sommer.

Juhu ! Det var en dejlig dag ! ❤

🌈 Mathilde

P.S MYRAINBOWTEE.com er mere end halvvejs i sit facelift, og vi er sindsygt glade og stolte af resultatet so far 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik lyst til at græde da jeg så det her...