BLURRY BLUE I BLÅGÅRDSGADE

From bedroom to ballroom !

Pastel rainbow tassels//MYRAINBOWTEE 

Glædelig mandag !!!

Det føles som den første halv grå en af slagsen i tusind år… Men det er faktisk okay ik ? Det er som om man bliver lidt mere produktiv når skyerne viser sig. Man kan pludselig fokusere på lidt andet end rosé og strandture 😁 Husker tydeligt de lange kontordage i MONKI, hvor jeg sad og kiggede længselsfuldt ud på sommeren og drømte om, at jeg en dag selv kunne bestemme hvornår på dagen jeg skulle arbejde, eller hvorfra jeg skulle arbejde. At kunne tage mit arbejde med alle steder, og være allerbedst og allermest produktiv når mit hovede og krop var klar til det i løbet af dagen. Nogle dage er jeg sindsygt produktiv og inspireret lige fra jeg slår øjnene op, faktisk 90% af dagene, men andre dage kommer kampgejsten altså først sidst på dagen og hen ad aftenen. Kender i ik det ? Det tror jeg nu de fleste gør. Tænk hvis man en dag vendte hele bøtten på hovedet, og tænkte lidt ud af boxen og helt anderledes i forhold til arbejdsflow, opbygning af skoledage, måden at gå til eksamen på… Alt det der !! Nå, det kræver vist et indlæg for sig selv kan jeg mærke… For det er faktisk slet ike det jeg vil skrive om idag… Følte mig bare lige mega taknemmelig her i morges fordi jeg netop ikke sidder og dagdrømmer om en anden hverdag mere, men faktisk sidder midt i drømmen og det føles bare helt fantastisk og så befriende, og noget jeg ville ønske mange flere ville opleve.

Nå… Men det jeg egentlig ville tale om er natkjoler. Vintage natkjoler nærmere betegnet ☺

Jeg synes virkelig det er svært at finde nogle fine kjoler ude i butikekrne, som jeg ikke også ville hoppe i til hverdag. I ved de der kjoler de liiige har det der ekstra. Dem du føler dig ekstra feminin og sexy i 😜 Og der skal virkelig meget til jeg føler mig sexet faktisk… En følelse jeg egentlig godt gad kom over mig lidt oftere, men den her vintage natkjole gav mig dog en snert af sexyness følelse i lørdags 😄

Derfor tænkte jeg at jeg ville give jer et lille kjole tip efter den store respons i også gav på min skumfiduskjole fra weekenden.

Jeg fik rigtig mange privatbeskeder om hvor den kunne købes fra folk der ville ha den på til bryllup, 30 års, havefest osv… Der måtte jeg desværre skuffe. Æv ! Det er så ulempen ved vintage. Det er ikke lige sådan at opstøve en magen til. MEN ! Det er samtidigt det smukke. Du har et stykke tøj som kun du har. Eller der er nok også en anden et eller andet sted på kloden der ejer en af samme slags, men chancen for i støder ind i hinanden og samtidigt har det samme på er godt 1:100.000.000 tænker jeg 😂

Vintage natkjoler er jo det allerfineste, og mit pt bedste bud på en unik “going out” dress 😉 Plus jeg alså slet ikke kan leve med tanken om, at de egentlig kun er lavet til at sove i. Det er de ALT for smukke til. De skal ud, ud UD og danse og få andre dejlige ladies til at føle sig sexy også.

Jeg fundet lidt fine natkjoler frem til jer herunder samme sted som jeg fandt min skumfiduskjole, nemlig på www.rokit.co.uk 😍

 

1. Mørkeblå lace natkjole her// 2. Himmelblå maxi natkjole her// 3. Pastel blue natkjole her//

1. Pastel pink natkjole her// 2. Light pink maxi natkjole her// 3. Rosa natkjole her//

På med natkjolen… Dance the night away and have FUN ! 

P.S Natkjolerne er ofte reeeet gennemsigtige hvilket for de fleste, inklusiv mig selv er, lige er en tand FOR sexy. Jeg har købt et par virkelig “none” sexy beige/hud farvede højtaljet lange underhyler i H&M og en bandeau top i sort, hvid + beige – Og VUPTI ! Så er der ingen der ser noget du ikke frivilligt vil vise frem 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLURRY BLUE I BLÅGÅRDSGADE