Det er ikke kun farverne der gør mig til en regnbue

BLURRY BLUE I BLÅGÅRDSGADE

blaa1

B(eautiful) L(ovely) U(hmm!!) E(asy) MONDAY 💙

I mandags var en af de dage som bare gør, at hele ugen vil blive husket som en mega go en af slagsen !

Dagen blev for engangskyld skudt igang til tiden. En succes i sig selv. Det er en af udfordringerne ved at være Girl Boss i eget hus synes jeg. Selvom jeg står mega tidligt op hver dag, for at få så meget ud af dagen som overhovedet muligt, er det som om tiden bare FLYVER og jeg føler mig stortest altid to skridt bagefter i stedet for to skridt foran. På mystisk vis kommer der næsten hver dag tusind ting ind fra højre som jeg liiige sætter mig for at klare inden jeg sætter mig ned med de ting jeg egentlig havde planlagt at arbejde på den pågældende dag. Og PUF ! Så er dagen slut igen ! Hmm.. Måske det bare er mig der stadig skal arbejde på at prioritere lidt og holde fokus på en ting ad gangen ? 😅 Svært når man vil det hele på en gang !

Der var en masse Rainbow bestillinger fra weekenden der skulle pakkes og sendes, og endnu flere kom til i løbet af dagen. Faktisk så mange at hele mit ugentlige budget blev tjent ind på en dag ! Jubiii ! Yndlings start på ugen allerede ! Jeg nåede en masse hængepartier, fik hentet nye tee´s fra trykkeriet, kom i bund med de vigtigste “To do´” på listen, spiste veggie hotdogs on the go, og følte mig faktisk ret godt med igen sidst på eftermiddagen. YES ! Ærlig talt synes jeg faktisk også jeg fortjente lidt medgang ovenpå alle de ulykker de sidste par uger 😂

blaa9blaa2blaa5

Om eftermiddagen skulle jeg mødes med min sødeste Vennis Marie (NEMESISBABE) ved søerne, for jeg skulle nemlig indløse min 30 års fødselsdagsgave fra hende, som var en tur på søerne i en af svanerne med tilhørende svane quiz, crémant og trøffel chips !!! Altsåååååå !!! YNDLINGS gave på en YNDLINGS dag !

Det var SÅ hyggeligt ! Vi sludrede, spiste tøffel chips, jeg svarede mega meget forkert på de fleste svane quiz spørgsmål, og den flaske crémant og gyngende grund i en time gjorde os begge ret tipsy. Men billederne til vores begges blog skulle vi tage efter svane turen havde vi allerede aftalt på forhånd, så vi smuttede lettere blurry ned i favoritgaden Blågårdsgade og besluttede at frugten var den bedste location i dagens anledning 😄 Fordi frugt jo bare er mega pænt !

Billederne taler vist for sig selv. Øjnene var blevet tunge af boblerne og hovedet gyngede let, men jeg elsker at billederne er blevet taget i en ægte crémant rus. Nøjagtig som jeg havde det den dag. Jeg boblede af glæde, jeg følte mig fri, glad og som om universet havde min ryg, som om der var noget magisk i gærde. Som om, jeg bare skulle vende ryggen og lade mig falde og stole på at alt flasker sig i sidste ende. Kender i den følelse ? 🌈

blaa6blaa8

Kjole/Vintage fra Maries garderobe Bukser/MYRAINBOWTEE sko/Vagabond Øreringe/Cilluet.dk  hårsløjfe/silkebånd købt i stof2000

Kjolen er faktisk et byt mellem mig og Marie fra vi var på Finders Keepers sammen for nogle uger siden. Vi lurede på hinandens tøj hele dagen og besluttede os for, at bytte en kjole fra hver vores stativ i slutningen af dagen hvis ikke de var blevet solgt. Det blev de (heldigvis) ikke. Det var “ment to be” at denne fineste vintage kjole i lidt “rengøringskone” agtig stil skulle hjem til mig og bo. Jeg er vild med det store A formede snit og det smukke mønster selvom jeg egentlig øver mig i at gå i mere “tætsiddende” tøj. Men men… Oversize vil altid have mit hjerte 💙 I kan se hvilken kjole Marie byttede sig til fra min garderobe her hvis i er nysgerrige 😍

Jeg elsker faktisk mandage har jeg siddet og tænkt på, mens jeg har skrevet det her indlæg. Jeg elsker starten på noget nyt og ikke at vide hvad ugen mon vil bringe af sol, regn og magi.

Meeen… Måske sådan en halv flaske crémant alligevel burde være en del af mandags rutinen noget oftere ? Jeg tror det ville kurere mange “monday blues” derude … Fredag på en mandag agtig følelse. Jeg stemmer FOR  ! 😉

Imorgen er det mandag igen … Og jeg ved så meget at den ihvertfald starter hos tandlægen for 3 gang i denne måned 🙈

KYS LIVET venner !

 🌈 Mathilde

blaa3

 

2 kommentarer

 • Clara

  Hej matilde. Hvornår var det du skulle giftes? Jeg kan ikke vente med at se din kjole! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Myrainbowfeeling

   Hej Clara 🙂
   Hvor er du sød ! Det skal jeg d.30 juni <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke kun farverne der gør mig til en regnbue