HJÆLP ! Jeg er blevet farveløs !

Det er ikke kun farverne der gør mig til en regnbue

drmartenssandals4drmartenssandals3

//Annonce i samarbejde med//DR MARTENS//
Wauw ! De her Dr Martens sandaler er seriøst som at gå med to puder under fødderne ! Den første dag jeg havde dem på blev til en hel dag uden ulykker i flere uger, så jeg har døbt dem “my good karma shoes”.
Læs med nedenfor.

“You need the sun and the rain to make the colors appear”

Det er ikke kun udenpå jeg ligner en regnbue. Jeg er sgu en regnbue. Mit liv generelt kan bedst beskrives som en stor regnbue. Masser af sol. Masser af regn. Det tror jeg egentlig alles liv kan beskrives som i større eller mindre grad. Sådan er livet jo. Kontrasterne i mit liv føles bare nogen gange lidt større end mange af de andre jeg kender´s liv.

Jeg har altid været SÅ uheldig og SÅ klodset. I ved… Typen der nogen gange bare skal kigge på noget og så smadrer det. Typen der altid falder over sine egne ben. Typen hvis pedal pludselig falder af cyklen mens man er på vej over langebro. Typen hvis mascara knækker af nede i selve hylstret. Typen der aldrig var på kontoret når der var kage. I ved. Den er type der generelt bare er lidt halv uheldig. Jeg plejer at joke med at jeg er født under en stor gul sol og en ligeså stor grå tordensky som så er endt ud i… Mig. Et stort virvar af det hele, men som til tider går op i en højere enhed og bliver til en regnbue.

Jeg er ikke vant til at tingene går som jeg har planlagt, og de få gange på et år det lykkes bliver jeg nærmest nervøs og sådan lidt “åh åh ! Hvad venter mig nu?” Ja jeg ved det godt. Sådan skal man jo ikke tænke, og det øver jeg mig også i ikke at gøre.

Men når det er sagt, så kommer jeg af en eller anden grund ofte ud i nogle situationer hvor den første reaktion fra omverdenen er

“Det der ! Det sker KUN for dig”… Eller “Hvordan er det overhovedet muligt at det kan ske?” 

Og mit svar er som regel det samme… “Jeg ved det ikke! Det skete bare ?” 

Det er dog i høj grad også de situationer som gør mit liv så dejlig uforudsigeligt og sjovt ! “Regnen” involverer nemlig sjældent så alvorlige ting at man i sidste ende ikke kan andet end at dø af grin over det. Og det elsker jeg !

drmartensneje

Nå… Lad mig dele en af mine seneste “rainy” oplevelser med jer …

Nogle af jer har måske set en snert af min lille “bil” episode på min instagram (?)

Til jer der ikke har fulgt med… I kan se den i mine “højdepunkter” ellers…

Here it goes…

I min forrige post nævnte jeg, at jeg har været til tandlæge for at få lavet en rodbehandling efter en voldsom tandpine for nogle uger tilbage. Behandlingen blev dog ikke lavet færdig i første omgang, og smerterne var ulidelige i over en uge, og jeg endte med at blive følelsesløs i hele den nederste højre del af læben, hagen og kinden. Og er det til dels stadigvæk her 3 uger efter. Det sker aldrig. Men det skete for mig. Haha ! Selvfølgelig. Da jeg stadig har tandlæge på Lolland, kunne jeg ikke bare lige køre akut derned igen selvom smerterne var virkelig voldsomme. Jeg skulle holde 30 års fødselsdag, jeg havde et par vigtige møder jeg og alt fo travlt med en masse rainbow ting som jeg ikke kunne skubbe til side så jeg måtte holde smerterne nede med smertestillende all day – all night – indtil jeg kunne komme til Lolland igen ugen efter min fødselsdag.

Og så sker det utænkelige…

Jeg havde planlagt at køre derned efter træning tirsdag aften, så jeg igen kunne undgå morgen trafikken onsdag morgen og ikke skulle op før fanden fik sko på. Jeg vidste jeg ville få aftensmad sent, så jeg ville lige tage mig en hurtig knækbrødsnack på vej ud af døren… Så det gjorde jeg selvfølgelig… HAPS !

Lyden af et “KNÆK” … Og efterfølgende følelsen af at tygge på noget meget hårdt som bestemt ikke var knækbrød skyllede ind over mig…

ÅH nej nej nej NEEEEJ !!! 

… Jeg havde knækket halvdelen af en tand i den anden side af munden !!! WHAT ! Hvad er chancen ?? Hvordan kan det ske ? Hvorfor mig ?? Nu kunne jeg hverken bruge den ene eller den anden side af munden og var ovenikøbet halv lam i 1/4 del af ansigtet ! Køn start på mine 30´ere var? 🙁

Okay ! Det lyder virkelig som om jeg ikke passer på mine tænder eller som om, at jeg bare burde købe et gebis… Det er altså ikke tilfældet. Jeg har faktisk rigtig fine tænder, men jeg blev født med nogle hule kindtænder (hvem bliver også født med det ??) som har krævet nogle store fyldninger fra jeg var lille, og som unægteligt gør de tænder svagere end resten.

Nå… Men set på den lyse side så var det jo godt det skete dagen før jeg skulle til tandlæge og ikke dage efter…

Jeg satte mig ind i bilen og kørte slukøret mod Nakskov…

drmartenssandals2

Det blev onsdag morgen og jeg skulle endelig til tandlæge… Han havde selvfølgelig ikke lige regnet med at jeg kom med en knækket tand oveni hatten, så tiden var knap og det hele kunne ikke nås….  Såååå… Jeg smutter lige til tandlæge igen i næste uge. Bare tanken om den regning der venter mig giver mig lyst til bare at få gebis i stedet. Haha ! 🙂

Nå men så langt så godt… 

Nu jeg var dernede havde jeg planlagt at køre til syn med min bil … Som også er købt på Lolland. Jeps ! Jeg støtter altså min hjemby hvor jeg kan, kan i godt høre ik 😉 Så jeg smuttede på værksted med bilen efter jeg var færdig hos tandlægen, og fik at vide at den kunne jeg hente sidst på eftermiddagen. Perfekt ! Så havde jeg lige nogle timer til at hygge mig i det fantastiske vejr ! Og jeg blev oveni købet kørt hjem til mine forældre igen af en fra værkstedet så jeg ikke skulle gå “den lange vej” fra den ene ende af byen til den anden. Så sødt ik ? En af glæderne ved at komme fra en lille by 🙂

Jeg besluttede mig for at købe en stor jordbærkage og tage hjem og besøge mine bedste forældre. Men først. Et par timers sol i mine forældres magiske have. Ahhhhh ! Alt var skønt. Ingen bedøvelse i denne omgang og ingen smerter.

Jeg lavede sen morgenmad og tog en kop kaffe med ud i haven og lå og funderede over livet i et par timer, besøgte mine bedste forældre og så blev det sidst på eftermiddagen og bilen skulle hentes…

stripesdrmartenssandal1

Rainbow two piece/Det var en gang en vintage kjole so jeg har lavet til et two piece så det kan desværre ikke købes Sandaler fra yndlings/Dr Martens

Og så sker det som jeg ikke ved hvordan kan ske…

Jeg kom ud til værkstedet igen. Det var lige før lukketid. Jeg fik øje på en af mekanikerne som stod og viftede med “mine” bilnøgler. Jeg spørger ham hvilken bil der er min (jeg kører, til mit forsvar, virkelig sjældent bil .. Hade ting nummer 1 ! Sååå… Hvordan skulle jeg kende den blandt alle de andre der var præcis samme model som min ? Og nej… Jeg kan altså ikke nummerpladen i hovedet. Haha ! But I do now !)

Han svarede kækt “du trykker bare på nøglen og tager den bil der åbner og så kører du afsted i den.

Haha… Sjovt ! Men ja… Han havde fat i noget 😉 … Jeg trykkede på nøglen. “BIB!” 1 stks bil åbner og jeg kører afsted i “min” bil hjem til mine forældre igen.

Jeg kan ikke rigtig tage mig sammen til at køre mod Kbh og beslutter mig for at spise hos dem. Vi sidder ude og spiser i aftensolen og vender nogle lidt tunge emner.

klokken nærmer sig 20.00 og nu skal jeg altså hjem inden det bliver alt for sent. Jeg får pakket mine ting sammen og smidt ind i bilen. Krammer og kysser mine forældre farvel, og skal lige til at sætte mig ind i bilen og køre afsted, da jeg ser et glattejern ligge på bagsædet og pludselig får øje på at de 6 store sække med tøj jeg havde med hjem og skulle smide af hos en veninde på vej tilbage til KBH ikke var i bilen (!) Hmm.. Det er altså ikke mit glattejern. Jeg stiger ud og synes pludselig ikke bilen ligner præcist min bil ?

Jeg må lige ringe hjem og spørge om jeg ikke er kørt hjem i den rigtige bil eller hvad foregår der ? Haha! Tvivler et sekund på jeg er blevet dement eller noget i den stil. Jeg får fortalt vores nummerplade, og nu kan jeg godt se at det på ingen måde er min bil jeg står overfor. Nej nej nej ! Mine forældre og mig flækker af grin og jeg kan slet ikke overskue at jeg seriøst er kørt afsted i den forkerte bil ? Hvordan kan det ske ?

HAHA ! WHAT ??? Hvis bil er det her ? Hvor fanden er min bil ? Hvad sker der ??? 

What to do ? Hmm…

Endnu en glæde ved at komme fra en lille by er, at min far selvfølgelig har nummeret på ham der har givet mig nøglerne ude på værkstedet. Yes tænker jeg ! Vi får fat i ham ! Jeg køre ud på værkstedet igen og bytter bil og BUM ! Min bil må jo stå derude.

Ham fra værkstedet går semi i panik og skynder sig ud til værkstedet for at tjekke op på bil situationen.

Der går et godt stykke tid før han ringer tilbage.

Og … Min bil står så ikke derude !?!

OKAY nu bliver det mærkeligt ! HVOR ER MIN BIL ??? Og hvis bil har jeg “taget” ? Jeg er så forvirret !

Efter en times research bliver jeg ringet op at min bil er blevet kørt til Bagsværd af en far som skulle køre hans datters bil derop. Og som tydeligvis heller ikke har lagt mærke til at han heller ikke er kørt i den rigtige bil. Haha !

Nå… Vi får hurtigt udvekslet numre og adresse i Bagsværd og så er det ellers afsted for at bytte bil… SUK !

Jeg var hjemme 00.30 … Stadig følelsesløs i ansigtet og med to halvfærdige tænder…

Men den oplevelse gav mig virkelig et grin som jeg ikke har grint længe, og på den lyse side så skulle den forkerte bil samme vej som min… Så ingen skade sket ! 😉

Det var en af de mange “rainy days” i mit liv… More to come 😉

<3 Mathilde

drmartens

Don´t miss all the beautiful colors of the rainbow looking for that pot of gold !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP ! Jeg er blevet farveløs !