SHOCKING PINK !

Det må da kunne bruges til noget…

prikprik

Igår havde jeg aftalt at spise morgenmad med en veninde i Absalons… Jeg trængte til en dag hvor jeg lige trak stikket, og mærkede efter. Og Jeg elsker det sted ! … Altså Absalons. Men det kommer vel ikke rigtig bag på nogen ? Haha ! Det mest farverige sted i København. Man kan kun blive glad i de rammer. Jeg træder ind ad døren med min veninde … Jeg så nogenlunde ud som på billedet ovenfor … Bare med min multifarvede frotté jakke over min nye prikkede buksedragt. Vi kom tidligt på dagen og der var endnu ikke overfyldt… Der var en rolig og fredfyldt stemning… Nogle modne herre står og spiller bordtennis, og er midt i en battle da min veninde og jeg træder ind ad døren. Min veninde er på ingen måde en farvelade ligesom mig. Helt casual og nede på jorden i sit look, men typen der alligevel altid stråler i alle regnbuens farver uden at bære dem. – Men bare lige for at male billedet om hvor kontrastfyldte vi ser ud. De vender sig om i det samme de ser os træde ind ad døren,  og jeg hører bordtennisbolden ramme gulvet… “BOING BOING !”… Tiden står stille et par sekunder, og de stopper deres spil. Den ene mand siger lige så højt til sin medspiller med et stort smil:

“Wauw ! Hold da op ! Se lige  hende der ! Apropos farver var ?!”

Min veninde bliver lidt provokeret på mine vegne og siger “har folk ingen hæmninger eller hvad ?”

Jeg mærker lige efter en gang… Jeg følte mig ikke provokeret. Og jeg mindes faktisk ikke at ha mærket en provokerende følelse når folk prompte smider deres ellers danske tilbageholdende hæmninger og taler lige fra hjertet i det øjeblik de ser mig.

Jeg får mere følelsen af “Hold da op… Tænk at den måde jeg ser ud på, med alle mine farver kan få folk til instinktivt at reagere med et stort smil og tale lige fra hjertet uden at tænke over hvordan jeg egentlig vil reagere på deres meget direkte reaktioner.” Det må være fordi det vækker noget positivt i dem ik ?

Det må da kunne bruges til noget…

Nå… Jeg smiler sødt til de to modne herre, de smiler sødt tilbage og vi trisser stille op til baren for at købe noget morgenmad… Jeg får øjenkontakt med den søde pige bag baren og begynder at bestille… Jeg er godt sulten nu… “En kaffe latte på havremælk, en yogurt med müsli, en bolle med…” Hun stopper mig midt i sætningen og siger “Din farverige energi skinner lige igennem rummet og du overstråler selv det her mest farverige sted. Du ser virkelig fin ud ” 

Jeg bliver helt paf… “Hvor er du sød” får jeg fremstammet… “Tusind tak… Sikke et dejligt kompliment at få.”

Selvom jeg bliver så varm om hjertet når folk imødekommer mig på den måde bliver jeg alligevel ret genert. Misforstå mig ikke. Jeg ved godt jeg stikker ud fra mængden og forstår fuldt ud at jeg vækker en vis form for opsigt i et forholdvist farveløst land, men det betyder ikke at jeg higer efter opmærksomheden hvis i forstår. Det er ikke derfor jeg ser ud som jeg gør. Det er bare sådan jeg er.

Hmm… Det må da kunne bruges til noget…

img_9629

I forgårs optog mig og Alice podcast (OBS! Hvis I ikke lytter med allerede, så kan i finde vores podcast hvis i søger på “Catch Me If You Can” på jeres podcast app på telefonen. Den handler om drømme, kreativitet og passioneret arbejde og i vil ikke fortryde at lytte med;-) Vi tager mange spændende emner op og har mange inspirerende og seje mennesker inde.) med vores første mandlige gæst Lior som i øvrigt blogger på liorlife.dk hvor vi  snakkede om forskellige vinkler på drømme.

Vi havde besluttet at optage i H.C Ørstadsparken nu solen endelig var fremme. Vi kom lidt før og stillede op, og lidt før vi mødtes med Lior stødte vi på en dame der kom gående gennem parken med sin cykel. Hun stoppede brat op og kiggede på os og spurgte lige fra hjertet “Ej, må jeg ikke tage et billede af jer ? I går der og lyser op. I ser så skønne og farverige ud og min lille datter vil elsker jer !” Selvfølgelig måtte hun det. Vi kom i snak med hende, og jeg fortalte hende om mit lille brand som faktisk er bygget op omkring glæde og farver. Vi sludrede en 5 minutters tid. Hun fik et visitkort med og så skilte vores veje igen.

De må da kunne bruges til noget…

Præcis ! Det MÅ da kunne bruges til noget. Det SKAL bruges til noget. Mine farver. Det er hele grunden til jeg sagde mit job op i MONKI for at gå mine egne veje. Fordi jeg kunne mærke at jeg skal bruge “mine farver” til noget der giver mening for andre. Mit hjerte brænder for at inspirere andre til at turde være dem selv, turde udtrykke deres person gennem den måde de går klædt og hvile i det. Ikke at være bange for at tage det på som gør dem glad. At vælge det der gør dem glad. Uden altid at tænke over hvad alle de andre mon tænker og synes.

Jo jo.. Jeg er nået et lille stykke. Jeg har startet MYRAINBOWTEE som er mit lille spirende brand der tager udgangspunkt i passionen for at skabe en personlig garderobe, og tage tøj på der får dig til at smile og minde dig om at turde være DIG, og at du er mega nice lige præcis som du er ! Men jeg vil bygge flere lag på. Jeg vil skabe mere end et tøjbrand. Jeg vil nå dybere ind. Jeg vil nå længere ud. Jeg vil ud og holde foredrag, jeg vil holde workshops med fokus på personlig stil, jeg vil skabe et community for folk som elsker eller gerne vil dyrke deres personlige stil. Jeg vil inspirere andre til at turde. Fortælle om min egen rejse, som bestemt ikke har haft nogle bedre forudsætninger end jeres.

Det er det jeg vil og det jeg er igang med at bygge op NU.

… Og det minder mig også om hvorfor jeg sagde ja til at blive en del af Bloggers Delight da de hev fat i mig kort tid før min beslutning om MONKI faldt. De hev fat i mig fordi jeg kunne tilbyde noget andet end mange af de andre bloggere de har. Det havde jeg bare lige glemt i virvaret. Jeg har haft svært ved at finde min plads som “blogger” fordi jeg ikke følte jeg passede ind, og fordi jeg ikke er særlig kommerciel. Fordi jeg ikke går op i tidens trends, blogger om eller ved særlig meget om de gode morgenmadssteder eller om de bedste hudplejeprodukter.  Den slags er jeg slet ikke “first mover” på. Og nej… Jeg er ikke kommerciel, og jeg stikker ud fra mængden og der er så mange dygtige bloggere der har fingeren på pulsen med hvad der er “HOT” nu og her, men et er jo lige præcis det jeg skal vende til noget positivt. Jeg skal huske på det unikke ved mig selv, og ikke ved alle andre. Og huske at jeg jo ikke skal skabe noget der allerede findes. Jeg skal udfylde det hul som mangler at blive udfyldt… Med alle regnbuens farver.

SÅ… Det gør jeg fra nu af.

Bloggen forbliver…

Tilbage til rødderne…

Mærk efter.

Husk dit fokus Mathilde !

Tro på dig selv !

… Og ligeså stille byg lagene på i den rigtige rækkefølge.

Tak fordi du læser med ven !

<3 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOCKING PINK !