PICK AND MIX

SHOCKING PINK !

 

prettyinpink2

“Embrace your inner Flamingo”

Ja, det skal jeg da lige love for ! 😂

WOW !!! Min nye hårfarve er vist det man kalder PINK ! Som i shocking PINK 💗

I fredags var jeg endnu en gang forbi min kære frisør VAERK i Ravnsborggade på Nørrebro. Hver gang jeg skal ha lavet nyt hår ender jeg med at bruge en halv dag dernede, fordi mit hår aldrig bare er liiiiige til. Med tiden har jeg lært, at jeg altid skal have min computer og snacks med, så jeg kan arbejde samtidigt med jeg får lavet hår og få lidt i maven når den begynder at rumle når vi kører på fjerde time i frisørstolen 😂

Vi har haft lidt problemer med at få de røde pigmenter ud af mit hår de sidste par gange. Rød farve sidder virkelig godt fast i hårstråene, men denne gang lykkedes det til fulde må man sige ! Da jeg tog håndklædet af det våde hår, og så de klare pinke dråber dryppe fra hårspidserne blev øjnene store og smilet stort ! Og endnu større blev begge dele, da det var blevet føntørret. Wauw ! Mit hår var blevet så pink, som det overhovedet kunne blive ! Jeg havde ikke lige forventet, at det endte med at blive SÅ pink som det faktisk gjorde, og jeg kunne godt mærke at det måske blev lidt grænseoverskridende for mig, at skulle hoppe ud i Københavns gader med så pinke lokker. Tro det eller ej, men jeg bliver faktisk ret genert når folk kigger alt for meget efter farveladen her 🙈 Selvom at jeg sagtens kan forstå, at så vild en hårfarve får hovederne til at dreje helt automatisk på folk.

Nå … Men… Genert eller ej så eeeeelsker, elsker ELSKER jeg mit nye hår, og det virker det overraskende nok til de fleste af i andre også gør  😁 Det er ihvertfald det billede på min instagram, der har fået flest likes nogensinde. Haha ! Den havde jeg sgu ikke set komme. – Men pink, og lyserød for den sags skyld, kan bare noget ik ?

   💗 Mathilde

P.S I know ! Pyjamasen er SÅ pæn !!! Men det er “desværre” en jeg fik syet i Vietnam sidste år, og jeg har fortrudt mange gange at jeg ikke fik syet 10 sæt mere i fantastiske print og farver ! 🌈 – I have to go back some day ! 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK AND MIX