Et PIP fra verdens måske mest overambitiøse blogger

PICK AND MIX

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-107

Amen se lige !!! Hvor smukt er det her lige !!! Jeg er virkelig stolt af de her billeder i nu skal se ❤️

I starten af marts var jeg i Malmø sammen med mine skønne regnbue damer Marie og Alice for at skyde et samarbejde jeg har lavet med The Erring Shop til MYRAINBOWTEE. Vi var så heldige at kunne låne fotostudiet på Maries skole, hvilket var virkelig dejligt da vi plejer at skyde de fleste ting hjemme i min lille lejlighed på Amager, så det var super skønt at være et sted med plads og det rette udstyr 😄 Det var en iiiissss kold dag, men en virkelig virkelig smuk dag på flere måder.

Hele mit udgangspunkt for øreringe kollektionen har været det smukke i kontraster og farvekombinationer, fokus på glæde, nærhed og søsterskab. Og ikke mindst min kærlighed til bland-selv slik. Jeg eeeelsker bland-selv slik ! Dem der kender mig rigtig godt ved, at jeg altid har en lille skål med farverige godterier stående på sofabordet 😋 – Derfra kommer også kollektions-titlen.

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-51

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-71

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-99

Mit ønske til Marie var at der absolut ingen retouchering skulle gøres på billederne. Jeg ønsker at omfavne vores naturligheder som eksempel Stines akne-ar som efter min mening er med til at give billederne meget mere karakter – særligt på det her billede. Jeg elsker det ! 😍

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-17

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-46

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-83

Der er personlighed og girl power over de her billeder syne jeg, og stemningen skinner virkelig igennem !!

Farvekombinationerne til øreringene er designet af mig og selve øreringene er håndlavet i Thailand af Joy, som har et lille lokalt tassel værksted sammen med sin mand Pan. Værkstedet har blandt andet været med til at betale for hendes søsters Om Om´s universitetsuddannelse.

Jeg elsker at samarbejde med kreative power ladies, også omme på den anden side af kloden !

Øreringene kan forresten købes lige HER 

🌈 Mathilde

myrainbowtee-earrings-photo-marie-my-92

1 kommentar

 • Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to
  and you’re just too magnificent. I really like what you’ve acquired here, really like what you are saying
  and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care
  for to keep it wise. I cant wait to read much more from you.
  This is really a tremendous website.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et PIP fra verdens måske mest overambitiøse blogger