CIRKUS MAGI ! COMING UP !

The Circus is open

thecircusinme4

YAY ! “The Circus is open”

“Life is a circus so why not jump into it wearing something playful and colorful.
With a sqeeze of fun and a spoonful of magic and get the best out it ? 😍

With the “The CIRCUS in me” concept I want to celebrate the circus of life by making a interpretation of my favorite game “playing dress up”.

Life gets so much more fun when you don´t take it too serious, dare to be who ever you are and wear exactly what you want.

 “The circus in me” is a playground with room for everyone who wants to play along, but especially grown up´s who are drawn by the magical, the quirky and the colorful! Those who loves to dress up and express who they are have deffo found the right place to play and make new friends ❤️”

top

2018_01_30_mathilde_0599-kopier

2018_01_30_mathilde_0464-kopier

Mit lille brand MYRAINBOWTEE har udvidet med et nyt koncept, som jeg teasede for i sidste indlæg: “The Circus In Me”. De første two pieces er landet i shoppen og jeg elsker, elsker elsker dem! 😍 De er SÅ fine ! De er comfy og mega pæne på samme tid. En perfekt kombi hvis i spørg mig + de kan redde en hver tøjkrise 😄 Det er det bedste ved sæt synes jeg. 1,2 3 og et par fine sko, så spiller det. Du behøver ikke tænke så meget over stylingen fordi det er så pænt i sig selv. Du kan også købe toppen og bukserne hver for sig, så du er ikke tvunget til at købe hele sætte hvis du fx kun har forelsket dig i overdelen. De er alle håndsyet i Danmark og vi laver dem i alle str til voksne…. OG vi er igang med en “The circus in me” MINI udgave også. SÅ CUTE !!! ☺️

Jeg ønsker mig en lille butik en dag, så i kan komme og se, røre og prøve alt vores fine tøj irl. Det er aldrig 100% det samme kun at se det på billeder. Men indtil det sker, har jeg samples herhjemme, så man lave en privat aftale med mig hvis man ønsker at komme og prøve det før man bestiller. Hvis du sidder og læser med og tænker “YAY ! Det vil jeg så gerne”, så smid mig en mail på myrainbowtee@gmail.com 😉

Ellers så er vi at finde på Retroguld markedet i weekenden, d.17 + 18 feb hvor i også kan komme og se “The circus in me” i virkeligheden + en masse andet lækkert fra shoppen. Og og og ! Jeg har også de første billetter med til salg, som giver adgang til noget ganske særligt du kan være en del af når vi rammer d.14 april. Sååååå !!! KOM KOM KOM og sig hej og se MYRAINBOWTEE´s produkter irl 😍

(PPPPSSSTTT ! Jeg har også ryddet ud i min egen vintage garderobe som vil være at finde i vores stand i weekend 😏)

2018_01_30_mathilde_0877-gendannet-kopier

top2

pinkstripes

Vi kommer til at lave alverdens unikke print og farve kombinationer af de her smukke “cirkus” sæt. Det her er kun den spæde start, så i mandags var mig og min skønne Louise Darling, som jeg udvikler det nye koncept sammen med, på stofmesse i Docken og wauw wauw WAUW hvor fandt vi meget fint stof ! Det var så svært at styre sig !

De første fine stykker stof vi faldt over var fra Liberty. Pææææænt ! Hvor var der mange smukke print i blandt. Vi hev straks ned fra “hylderne”, men til vores ærgelse skulle man mindst investere i 150 meter for at kunne købe dem. Suk ! Det er vist lige i overkanten for mit lille brand lige pt, så vi trissede skuffede videre 😅

Men man skal som sagt ikke tage det første det bedste, så vi fandt en maaaaasse mega fint i blandt de andre forhandlere, så jeg venter spændt på at en masse lækkerier ankommer as we speak.

Jeg kan ikke vente med at udvikle det nye koncept. Det går direkte i MY RAINBOWFEELING kan jeg godt love jer    😜🌈

 

💗 Mathilde

clown

Alle billeder er taget af Emil Lyders

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CIRKUS MAGI ! COMING UP !