The first week of my new life

CIRKUS MAGI ! COMING UP !

img_5328
circus2
img_5902
img_5345
circus3
Jeg har været fuldstændig høj på regnbue magi den sidste uge, for endnu en af mine drømme er ved at blive til virkelighed. En cirkus inspireret tøjlinje jeg har haft ideen til meget længe er nemlig ved at tage form og jeg har valgt at kalde den:
“The circus in me”
Tilbage i efteråret 17´var jeg på stofmesse for at kigge på stof til min brudekjole sammen med min skønne veninde @pale.mist som skal sy den.
På det tidspunkt havde jeg så småt sat MYRAINBOWTEE i søen, og iværksætter drømmen pressede sig på. Jeg ville gøre drømme til virkelighed ! Jeg ville tage et lille farverigt hjørne af denne verden, og skabe glæde folk kunne tage på. Putte noget confetti ind i hverdagen og ikke mindst i de grå dage. Få folk til at smile og blive mindet om.
At trisse rundt på stofmessen var som at være i en slikbutik, og jeg havde svært at styre min begejstring ! Præcis som når jeg står i NAM NAM med en tom slikpose og en ske i min hånd. Jeg får lyst til at tage en skefuld af det HELE !!!
Farver, mønstre og skønne strukturer over det hele !! Jeg blev grebet af det, og ideerne begyndte at spire for fuld drøn. Jeg så med det samme en masse farvestrålende sæt for mig, da jeg stod over for her skønne tynd-stribede stof i alle regnbuens farver. Jeg ville skabe tøj inspireret af cirkus med en snert af klovn og et strejf af magi. Jeg har altid elsket de skøre oversize silhouetter, de store flæsede kraver, de kontrastfyldte mønstre og farver i klovne kostumer.
“The circus in me” tager udgangspunkt i min trang til at klæde mig ud, min trang til at få folk til at smile og føle glæde samt det cirkus der altid finder sted oppe i mit hovede i form af ideer, drømme og projekter jeg sætter igang. 
Jeg ELSKER mit lille regnbue univers. Hele min ide med det her brand, det her univers er, at skabe noget som inspirerer både til at følge dine drømme og turde leve det liv du elsker, men også et univers som inspirerer til at være lige præcis den du er. Et univers der ikke er bange for at putte både flødeskum, konfetti og et kirsebær på toppen. Noget jeg tit selv har søgt, men aldrig rigtigt har fundet frem til. Ihvertfald ikke til penge hvor alm dødelige kan være med, og hvor det rykker sådan rigtigt i banditten. Haha ! 😂
Jeg får det hele til at ske ved hjælp at mit iværksætter gen, min vision om at skabe et univers for farverige kreative og passioneret sjæle, mine ideer om hvordan det skal ske, mine mange drømme, mit gåpåmod, min tro på jeg har fat i noget særligt og mit talent indenfor mange forskellige områder. (“ja ja JANTE! Jeg har set dig, men jeg bliver nød til at fortælle mig selv det om og om igen, for at blive ved med at tro og gro” 😉)  MEN ! Magien sker i samarbejde med de kreative og passioneret kvinder som universet har ført mig sammen, og som jeg har kunne mærke jeg skulle alliere mig med. De kvinder der ser verden gennem de samme briller som mig.
Alice er blevet en fast del af MYRAINBOWTEE, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre print partner end hende. Hun er magisk, finurlig og talentfuld ! Vores hjerner køre på nøjagtig de samme bølger og hun er en fantastisk sparringspartner. Vi er så ens, og så forskellige på samme tid. Vi lærer og gir hinanden rigtig meget og jeg er sikker på vi ha rigtig meget at se frem til med MYRAINBOWTE.
Louise Darling er en “ny i firmaet”, og jeg vil beskrive hende som ægte, drømmende, talentfuld og mega passioneret. Darling har jeg mødt gennem HELLO VINTAGE, og vi deler den vildeste passion for at skabe noget der giver sommerfugle i maven, vi elsker begge “more is more”, unikke vintage skatte og ikke mindst cirkus magi !! Vi kan blive helt høje over at skabe cirkus linjen sammen, og jeg kan nærmest mærke energien helt fra Århus til København når vi har snakket sammen. Hun forstår 1000% hvor jeg vil hen, og jeg er sikker på hun ser nøjagtig det samme billede for sig som jeg har oppe i hovedet når jeg fremlægger mine ideer og tegninger af de forskellige styles og farvekombinationer for hende.
Darling står selv på kanten til at springe ud som selvstændig hvilket i kan høre meget mere om i vores podcast “Catch Me If You Can” når episode 4 kommer ud 😍
Jeg danner trop, og med min faste rainbow partner Alice i den ene hånd og Louise Darling i den anden hånd er der ingen grænser for hvor regnbue magien kan føre os hen 🌈
WAUW ! Hvor det slår magiske gnister så ligesindede mødes. Jeg er så glad, og det hele er først lige startet !!! 
For at det hele ikke blive for fluffy, er der en kvinde mere som også har stor betydning for mit lille brand. Det er nemlig min vennis, Marie fra NEMESISBABE. Hun har været inde over alt det lækre billedmateriale til shoppen, promo videoerne til kollektionerne + hun hjælper mig med at få mere flow på vores facebook side. Hun er med til at lave lækkert og kreativt indhold til webshoppen. Hun er ret struktureret og elsker excel ark og lister (haha! lister) og så har hun mange års erfaring som selvstændig. Hun ha også en evne til at sætte en særlig krølle på tingen  som er lige efter min smag, så jeg er en heldig banan at vores veje også har krydset hinanden.
Jeg vil lige ridse vores koncepter op, så ingen bliver tabt i farten … MYRAINBOWTEE er jo trods alt stadig ret nyt, og derfor skruer, banker og justere vi stadig hele tiden så “indholdet” bliver så godt, lækkert og tydeligt som muligt ☺️  
Fremadrettet kommer MYRAINBOWTEE til at have to koncepter: 
1. Printdelen “made to make you smile and remind you of” som hidtil, men som vi i fremtiden vil koncentrere mere til børn og de unge teenage piger og drenge. (Og barnlige sjæle som mig selv skal selvfølgelig ikke føle sig ekskluderet fra print linjen 😏)
2. “The circus in me” kommer til at henvende sig til det lidt ældre publikum og jer, der ligesom mig, har en trang til at klæde jer ud, jer der bliver tiltrukket af det finurlige og magiske, jer har en uendelig kærlighed til farver og mønstre og bliver tiltrukket af det der er lidt udover det sædvanlige. I bund og grund findes den side vel i større eller mindre grad i os alle ik ? 😍 Linjen kommer til at være permanent, og jeg vil løbende udvikle nye styles i samarbejde med min sparkling cirkus parter Louise Darling som syr og hjælper med at løse konstruktionerne. Altsammen syet i Danmark, i smilets by, Århus.
Hvornår kan de bestilles ? Hvad kommer de til at koste ? Hvilke farver kommer de i ? 
– Det får i altsammen svar på før i kan nå at sige: “REGNBUE” 🌈😂
Men jeg kan sige så meget at:
“Regnbue fabrikken kører på højtryk, så de første sæt kan bestilles i slut næste uge. YAAAAY !!! Planen var faktisk at vi først ville lancere det i marts, men vi kan mærke energien omkring dem, og de skal bare UD i verden NU” 🌈
De første sæt der kan bestilles bliver:
Det smukke ORANGE/GULE sæt som i ser på billederne samt
den fineste PINK/LYSERØDE kombination.
Hold øje med vores insta i løbet af næste uge for info omkring detaljerne ❤️
PPPPPSSSSSTTTTT !!! Udover de to faste koncepter vil vi løbende have fantastiske collabs med talentfulde og kreative sjæle som jeg/vi møder eller allerede har mødt på vores vej. Der er allerede noget i støbeskeen, og i kan godt glæde jer !!! 
❤️ Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The first week of my new life