BLOOM !!!

The first week of my new life

rainbowfeeling

Tee/MYRAINBOWTEE

“Just close your eyes and enjoy the ride ! – Thats life “

Den første uge af mit nye liv er gået, og jeg kan bedst beskrive den som en tur i den gamle rutsjebane i Tivoli. 

(Det skal lige nævnes at jeg aldrig har været særlig begejstret for vilde forlystelser … 😉)

Du sætter dig ind togvognen… Du er ikke rigtig spændt fast… De føles både dejligt og skræmmende på samme tid. Det knager fra de gamle brædder, og du bliver pludselig i tvivl om banen kan holde til turen… Du overbeviser dig selv om, at selvfølgelig kan den det. Den har jo trods alt kørt den tur siden 1990 i over en million gange. Du er fuld af spænding, har sommerfugle i maven og glæder dig til turen selvom du godt ved, at der venter fart og uvished længere fremme som uundgåeligt vil bringe angsten frem i dig. Men du har selv valgt at sætte dig ind, for du kan på en måde godt li det rush af følelser der går igennem dig på turen, at du ikke helt ved hvad der venter dig, og ikke mindst det adrenalin kick der følger med.

Toget begynder langsomt at køre afsted, og først nu går det op for dig at der ingen vej er tilbage. Turen er igang og du kan enten vælge at læne dig tilbage og nyde turen, eller gå i panik og klamre dig fast til gelænderet. Det starter langsomt ud, og du er på vej rundt i det første sving… Farten stiger !! UHHHH ! Det føles stadig sjovt, og maven er stadig i go behold efter de første sommerfugle er vækket til live. Farten tager til… Det er stadig sjovt, men nu begynder uvisheden og spille dig et puds og du griber fat i gelænderet… Og flere og flere sommerfugle basker rundt i maven… Så begynder det at gå op… OP ! OP ! OP ! Du står næsten lodret, og nu begynder angsten at melde sig… AHHRRGGHHH !! Toget holder stille… Du ved ikke helt præcist hvornår det går ned igen… “Jeg vil ned !” “Hvad skal der ske?” “Hvornår køre den ned?” “Mon det går ?” “Overlever jeg ?” osv osv ! KAPOOOOOOW!!! Det går ned og du begynder automatisk at skrige fordi følelserne strømmer ind over dig ! Du kan ikke styre det og bliver næsten lidt flov. Det første “dyk” er angstfyldt og nervepirrende. Men ved det næste dyk begynder du at nyde det mere, og du tager dig selv i at smile… Det skal nok gå. Det er sjovt og en succes følelse prikker til dig. Du ved jo nu at suset ikke varer ved, og at farten tager af igen.

dreams2

Da turen slutter, har du først lige vænnet dig til alle de følelser det bringer med sig når det hele tiden går op og ned og op og ned, og du er nu klar til at tage en runde, hvor du kun har armene i vejret og mundvigerne opad. For nu tør du godt tro på at banen kan holde, og at du nok skal komme sikkert ned på jorden igen.. Men før du ved af det, er turen slut … Du får ikke mere for den 25 øre medmindre du køber en billet mere…

Øv du nåede ikke runden hvor du kun havde armene i vejret og mundvigerne opad… Men da du står på jorden med fast grund under begge fødder igen, høj på adrenalin og fyldt med energi, og mærker du at du lever bliver du fristet til at tage en tur mere med det samme…

Ja… Jeg har allerede købt en billet mere… Et tourpas om man vil… Jeg kan tage alle de ture jeg har lyst til nu og jeg glæder mig !

For den følelse af frihed, og den følelse af at være i live der strømmer ind over dig, når du pludselig tør at smide begge hænder i vejret, selvom toget suser ned ad bakken i stedet for at klamre dig angstfyldt fast til gelænderet. Den følelse, den kan ikke sammenlignes med noget andet, og det er lige præcis det jeg ønsker med mit nye liv. Jeg har altid været drevet af ideer, drømme og kreativitet, men friheden i at være min egen lady boss, at turde leve af at gøre mine drømme til virkelighed i stedet for andres, at lade mig guide af min mavefornemmelse og min passion for at skabe og inspirere andre. At turde stole på at du har fat i noget ganske særligt og turde gå med den følelse. Det er noget der kræver mod. At nyde hvert sekund af mit livs op og ned ture, at turde være i det, være i usikkerheden, og omfavne udfordringen i at strikke mit liv sammen undervejs, så det passer allerbedst bedst til mit og vores liv. Det føles så vildt !

Jeg vil gerne se tilbage på mit liv engang når jeg er 150, og vide at jeg har fået det ud af det jeg ønskede mens jeg var her… At jeg turde gøre noget ved de drømme der bankede på. Jeg vil gerne vide at jeg ikke lod mig nøjes hvis ikke det føles ok og lod mit liv passerer mens jeg så passivt til. Det har altid været min største frygt at det skulle ske, og min største ambition ikke at lade det ske.

Sååå… Nyd turen Mathilde… Med alt hvad det indebærer…

… Og som der står så smukt på min nyfundne venindes hånd:

KYS LIVET ! 

MUAAAAHHHH !!! 💋

🌈 Mathilde

dreams

Tee/MYRAINBOWTEE

Photo: Min kære vennis nemesisbabe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOOM !!!