HAPPINESS IS HOMEMADE

BLOOM !!!

bloom

Det er idag d.12 januar og jeg har officielt min sidste dag i MONKI idag.

Det føles så crazy ! I 6 år har jeg arbejdet for et af mine absolut yndlings brands. Jeg kan ligeså tydeligt huske hvor stolt jeg var da jeg blev ansat i MONKI tilbage i 2012. Der er bare noget specielt over lige præcis det brand. Der er en helt særlig vibe og en rummelighed udover det sædvanlige. Der er plads til at være lige præcis den du er, og det er fantastisk at arbejde under sådanne forhold. Især for sådan en filur som mig. Jeg arbejde mig hurtigt op fra at være visuel i butik. Efter et lille år blev jeg Area visuel for MONKI i Danmark. Jeg har været med til at forme den rolle til hvad den er idag, så det føles meget specielt at skulle gi den videre. Heldigvis giver jeg den videre til den bedste jeg kunne ønske mig.

Efter endnu et år kom MONKI Paris med og efter tredje år kom hele Norge med. Jeg sad for sjov og prøvede at regne ud, hvor meget jeg har rejst siden jeg startede, og det er blevet til godt og vel 2 år !!! Der er vist ikke noget at sige til, at jeg ikke følte jeg havde tid nok til at catche op på alt herhjemme i perioder. Det har været en vild rejse, både personligt og professionelt, og det er nok også derfor jeg føler mig klar, og har en helt særlig ro i kroppen med at springe ud som selvstændig med mit eget brand MYRAINBOWTEE og andre sjove projekter. Det er tid til at blomstre på ny, og hvilken bedre måde at få det til at ske end at vi idag har åbnet vores nye smukke webshop www.myrainbowtee.com, lanceret vores nye mini kollektion “BLOOM” og skudt vores første afsnit af vores sprit nye podcast “CATCH ME IF YOU CAN” i luften. – Kort fotalt er det en podcast om kreativtet, drømme og passioneret arbejde. Jeg håber i vil tjekke det hele ud.

En ny dør er åbnet og jeg glæder mig til at se hvad der venter mig på den anden side.

2018 ! Det vildeste år på papiret so far !!!

Jeg håber i vil følge med på rejsen. Jeg lover det ikke bliver kedeligt 😜 Og mere ved jeg faktisk ikke lige pt. Uhhhh !!! That rainbowfeeeeeelliiiiinnngggg !!!

Lets BLOOM !

🌺 Mathilde

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPINESS IS HOMEMADE