HAPPINESS IS HOMEMADE

HAPPY NEW YEAR !

makeawish4

Page 1 of 365…

Godt nytår !!! Jeg håber i alle er kommet hoppende, dansende eller gående på bedste vis ind i 2018. Jeg selv hoppede og smed et par knaldperler på taget af min venindes lejlighed da kl blev 00.00.

Mig og Mr Curly har ikke rigtig en fast tradition for nytår endnu, og hvert år har set forskellig ud so far. Vi har holdt hver for sig med venner og veninder, sammen på en ødegård i Sverige med fælles gode venner, sammen igen hjemme hos de samme gode fælles venner og i år ville vi prøve at holde sammen bare mig og ham. 2018 bliver et vildt år på mange punkter, så vi ville gerne slå en krølle på 2017 sammen og springe ind i 2018 hånd i hånd.

Jeg havde kastet lidt ekstra rainbowfeeling over lejligheden i form af alt det regnbuefarvet nytårspynt jeg havde kunne støve op og vi startede så aftenen derhjemme med en flaske hjemmelavet cider, den vi skal ha til brylluppet, så billeder fra vores lange rejse i Asien sidste vinter og så dronningens nytårstale som jeg er mega fan af i år. Hun understregede alle de ting jeg selv prøver at leve efter. At have fokus på det man elsker, at leve NU og skabe det bedste liv for sig selv. YAY ! Lad 2018 blive et år fyldt med mere af den slags for os alle !!! 🌈

Efter at ha set talen skød vi et par bordbomber af og gik ned for at fange en bus, for det var (selvfølgelig) helt umuligt at få fat i en taxa, men til vores held kom en taxa med grønt lys kørende forbi og tog os med til kødbyen. YAY ! En stor kontrast til den lange og meget våde tur vi fik retur til Amager senere på natten 😂

Vi havde booket bord på Gorilla til kl 19.00. Det var ok, men vi havde vist begge skruet forventninggerne lidt for højt op. 12 retter og en masse drinks senere tog vi forbi KUL hvor Mr Curly´s mor og kæreste holdte nytår og fik endnu et par drinks med dem og lige inden kl slog 12 nåede vi op til en af mine bedste veninder´s lejlighed og hoppede året ind sammen med dem og hinanden. Endnu et par drinks senere blev vi enige om at tage mod Amager ❤️

Det var en go aften med lidt af det hele !! Det kunne jeg godt gøre igen, men lad os se hvilket nytår vi får skruet sammen næste år.

Den første blanke side af 2018 er blevet vendt og jeg tror ikke der kommer til at stå så meget på den første side udover sofa, dyner og pomfritter 😂

Men imorgen ! Imorgen starter vi for alvor med at farvelægge siderne og få ønskerne for 2018 opfyldt 🌈

Glædelig 1 januar !

❤️ Mathilde

P.S Min kjoler er fra otherstories , men kan ikke finde den på webshoppen desværre og min øreringe er fra @the.earring.shop

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPINESS IS HOMEMADE