YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #5

HAPPINESS IS HOMEMADE

2017_12_07_mathilde_13921-kopier

2017 ! Du var rebelsk, udfordrende, livsændrende, crazy og starten på noget nyt ! 

2018 ! Du er allerede fyldt op med masser af kærlighed, nye liv og det hvide lærred er mere end klar til at blive sprøjtet til med alle regnbuens farver. “Klask klask !”

Happiness… Lykke… Livsglæde… Det er ord der altid fylder rigtig meget i mit hovede. Det er et emne jeg ofte vender med Mr Curly og mine venner og familie, men det er også noget jeg tænker ekstra meget over med mig selv lige for tiden.

For det første fordi 2017 er ved at pakke sammen for good og aldrig vende retur. Det er altid en speciel tanke synes jeg. Vi kommer aldrig til at opleve præcis de dage vi oplevede i 2017 igen. Nogen dage kommer man selvfølgelig til at savne mere end andre, men det minder mig altid om at få det bedste ud af hver dag, for de dage kommer altså aldrig igen venner ! ☝🏼 Det betyder også at 2018 snart står og banker på døren, og klar til at blive inviteret indenfor på et longstay visit. Det nærmer sig med hastige skridt, at jeg forlader mit trygge job i MONKI og går selvstændig med @myrainbowtee og andre sjove projekter. Et valg jeg ved er en af hovedingredienserne til et lykkeligt liv for mig, men også et valg der er mega skræmmende fordi jeg ikke aner, hvordan fremtiden ser ud lige om lidt, udover min mavefornemmelse siger den ser smuk og farverig ud. Jeg har valgt at stole blindt på min mavefornemmelse. Den har trods alt ret 9 ud af 10 gange 😉

2017_12_07_mathilde_14008-kopier

Jeg har altid haft stor fokus på at skabe det bedste liv for mig ! Jeg har aldrig ville nøjes med at være halvt lykkelig. Det ville være synd at bruge et helt liv på at være halv lykkelig ik ? Det kræver nogen svære valg indimellem, men jeg vil bare være 100% lykkelig som udgangspunkt. Hvis du er det, vil der også altid vil være overskud til at rejse dig når du falder. For det gør du. Uanset hvor lykkelig du er, så er der sgu altid en hævet kantsten man ikke lige havde set og så snubler man. Nogen gange når man at finde balancen inden man falder helt. Andre gange må man lige ned og kysse jorden engang, men en ting er sikkert. Hvis du er i plus på “lykke” kontoen gør faldet knap så ondt. Og det er helt okay at snuble indimellem. Det gør dig stærkere og husker dig på at sætte pris på de gode ting i dit liv, men det kan fandme også gøre nas indimellem hvis man snubler og falder gentagne gange på et år. Der kan man sgu godt blive i tvivl om hvorfor man skal mindes om de gode ting i livet på den hårde måde, men alt er en periode og efter regn kommer sol  💦☀️🌈

2017_12_07_mathilde_13866-kopier

2017_12_07_mathilde_14024-kopier

For det andet fordi jeg har ret mange mennesker omkring mig lige for tiden som ikke er 100% lykkelige lige nu af mange forskellige grunde, og det er en af de ting jeg hader. Når folk jeg holder af ikke er lykkelige. De gør ondt i mit hjerte at se folk jeg holder af være ulykkelige eller kede af det. Især fordi jeg ikke kan tage følelsen fra dem. Jeg gør mit allerbedste for at lytte, stå klar med en krammer og et kys i panden og hjælpe dem på bedste vis med at fokusere på alt det gode så det onde ikke kommer til at fylde for meget, men det er lidt frustrerende nogen gange når man ikke kan gøre noget konkret der er til at tage og føle på synes jeg.

Der kan være mange årsager til man ikke er lykkelig, og lykke er jo i bund og grund et vidt begreb som kan svinge fra den ene dag til den anden fordi vi ikke aner hvad der sker imorgen, men som udgangspunkt har jeg lært med tiden at lykke er “homemade”. Det lærte jeg for alvor da jeg selv var nede og kysse jorden i en periode hvor det tog lidt længere tid end normalt at komme op på benene og finde balancen igen. Jeg var sygemeldt med stress og angst efter en periode hvor jeg havde kørt mig selv aaalt for hårdt både på arbejdet og privat. Jeg begyndte at visne og blev tvunget til at lede efter vand så nye spirer kunne få en chance. Den periode understregede virkelig at kun jeg kunne ændre mit liv og vælge til og fra hvad der skulle bruges af ingredienser for at få min “lykke-gryde” til at smage allerbedst. Vi har alle for det meste fået skabt en lækker grundsmag, men det der ekstra pif der får øjnene til at himle og adrenalinen til suse, det er altså ret svært at få til at sidde lige i skabet. Og det er da pisse irriterende nogen gange at det kun er dig selv der kan knække koden til den “hemmelige” ingrediens der får lige præcis din lykke gryde til at smage allerbedst. Det tager tid. Nogen gange rigtig lang tid, men findes en hemmelig ingrediens for os alle. Det tror jeg på ! Jeg er på ingen måde en michelin kok, tværtimod, men jeg har langt om længe fundet nogle ingredienser der spiller ret godt sammen. Not there yet, men tættere end nogensinde. Og der ved jeg at de mennesker i mit liv som måske ikke er 100% lykkelige lige NU også kommer hen før de aner det 😍

2018 ! Jeg vil gøre mit ypperste for at male dig i alle regnbuens farver og toppe dig med glitter og confetti ! 

🌈 Mathilde

2017_12_07_mathilde_13869-kopier

P.S Billederne er taget af @emillyders

P.P.S Øreringene er fra @the.earring.shop og min sweat er fra @myrainbow_tee (kommer ud i januar)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #5