MY PARTY TEE !

MY GUILTY PLEASURE IS…

… TOTEBAGS, smukke kjoler og is året rundt…

2017_11_30_mathilde_13654

2017_11_30_mathilde_12896

2017_11_30_mathilde_13682-kopier

2017_11_30_mathilde_13459

“Take your (guilty) pleasure seriously !”

Jeg ved ikke hvorfor, men af en eller anden grund slæber jeg altid rundt på tusind ting. Måske er det fordi jeg altid har tusind ærinder i løbet af en dag (!!) og er typen der hellere vil “stable alt ovenpå hinanden” og få ordnet det hele på en gang, end at gå af flere omgange, suk, men jeg formår ihvertfald næsten dagligt at erhverve mig en lettere øm nakke og et par ømme skuldrer fordi jeg altid slæber så meget. Derfor har jeg også altid en totebag over skulderen, og jeg har nu godt og vel en samling på 15-20 stks. Jeg prøvede i en periode at vænne mig af med altid at have noget hængende over skulderen, for det er i bund og grund er en virkelig dårlig vane der ikke gør noget godt for min nakke og ryg, men det resulterede bare i, at jeg altid bar rundt på tusind små poser i stedet for. Jeg tror det kræver en større omstrukturering af min hverdag end som så. Haha ! Så “the tote is back” og jeg har nu så mange forskellige mønstre og farver at jeg altid kan matche en tote til mit outfit, så nu ser jeg mere mine totebags som et slags fint access end en byrde på skulderen 😍

Jeg får trykt vores ting til @MYRAINBOWTEE inde hos printeri i Møntersgade og de har også butikken @goodiesandbags, som er en butik lige ved siden af trykken fyyyyldt med de fineste totebags. Jeg er derinde mange gange om ugen hvilket også betyder jeg går forbi deres totebag butik mange gange om ugen, og det gør  det altså lidt svært ikke at blive fristet til at addere nye til samlingen lidt for ofte 😅

Well well… Jeg må nok bare indse at totebags er min guilty pleasure numeró uno. Har I en også en finurlig guilty pleasure I har lyst til at dele så jeg ikke føler mig alt for alene med min(e) ? 😂

2017_11_30_mathilde_12966

Hvad synes i øvrigt om denne smukke sag af en kjole ? Er den ikke helt fantastisk fin ? Den er fra @hunkon som jeg for nyligt fik øjnene op for… Og omvendt ❤️ De forærede mig to stks smukke kjoler og hold kæft hvor laver de bare nogle fine ting altså !!! Deres design er inspireret af den traditionelle japanske garderobe og den skandinaviske minimalisme. De stræber efter at designe unikke styles du har lyst til at have i din garderobe gennem flere sæsoner og med ordene: “Always keep the courage to speak up, stay true to yourself and your values, and never just go with the flow.” elsker jeg dem bare endnu mere. De er lige i øjet ! Især med en lille totebag on top 😂 Mon en totebag kunne blive den nye “going out bag” til en smuk kjole som denne ? Hmm… Måske… Jeg synes i hvertfald de matcher hinanden ret godt. Faktisk er denne her kjole også en go øvelse i noget jeg prøver at øve mig lidt mere i, nemlig at gå i tøj der ikke altid er oversize og lag på lag. Jeg får tit at vide, at det er synd jeg ikke viser mine 156 cm af en krop lidt mere, men jeg eeeelsker bare oversize og lag på lag, så det er ret svært for mig at forenkle mine outfits og gå mere tight i silhouetterne, men det skader jo ikke med lidt diversitet indimellem lagene vel ? 😉 Så nu prøvede jeg at gå med “one layer” og en helt stram kjole. Totalt out of comfort zone, men det hjalp at kjolen var så SMUK at den fortjente ikke at blive tildækket. Meeeen… Jeg føler mig nu bedst tilpas og mest som mig selv i oversize silhouetter og lag på lag 😅🌈

2017_11_30_mathilde_13388-kopier

2017_11_30_mathilde_13081-kopier

Billederne her er taget i Ismageriet på Amager af min bedste fotograf ven @emillyders ! Der jo så pænt i Ismageriet, men tænk at de stadig har åbent fra morgen til aften ? Det er jo så farligt for én som kan spise is året rundt. Også i frost grader 😂☝🏼

Ha en dejlig uge venner ! ❤️

… Måske forkæl jer selv med en totebag fra @goodiesandbags eller lille juleis fra Ismageriet… ? 😜 Et lille tip … De har pt en pebernødis som jeg fik en smagsprøve på forleden, fordi jeg synes det lød så underligt at jeg bare måtte smage den… Og den smagte faktisk mega lækkert. Satans ! Endnu en guilty pleaure coming up… Pebernødsis… Haps !

🌈 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY PARTY TEE !