RAINBOW LOVE

MY PARTY TEE !

partyteeforside

https://www.youtube.com/watch?v=oQV6W09BMrw

RAINBOW PARTY ON !

Juhu ! Idag lancerede jeg “MY PARTY TEE” på http://myrainbowtee.com

“Jeg elsker de slags fester hvor man er helt øm i benene dagen efter, fordi man har danset hele natten. Der er ikke noget der gør en mere glad i låget end go musik og følelsen af at slippe sig selv helt fri på dansegulvet. Et mere simpelt og ufarligt HAPPY drug findes vist ikke tror jeg” 😜

Med udgangspunkt i følelsen af glæde og frihed fik jeg ideen til MY PARTY TEE. -“A comfy party tee that puts a smile on your lips and a groove in your hips !” Et symbol på glæden og friheden ved at turde at vælge det liv du ønsker at leve og slippe dig selv fri i det 🎉

Tag et kig både på shoppen og på youtube for at se den fulde video vi har lavet i samarbejde med søde Nemesisbabe ❤️

At skabe HAPPY FASHION er det bedste jeg ved ! Jeg glæder mig så meget til at bygge videre på MYRAINBOWTEE. Jeg har så mage fine ting i støbeskeen kan jeg godt fortæller jer 😍

Hvad synes i om videoen og “MY PARTY TEE” ?

🌈 Mathilde

my-rainbow-tee-party-finished_109

my-rainbow-tee-party-finished_108

my-rainbow-tee-party-finished_111

my-rainbow-tee-party-finished_106

my-rainbow-tee-party-finished_102

my-rainbow-tee-party-finished_104

my-rainbow-tee-party-finished_118

my-rainbow-tee-party-finished_101

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINBOW LOVE