MY RAINBOW DRESS

RAINBOW LOVE

rainbowlove3

Glædelig mandag 😍

Sidste uge fløj afsted. Puf ! Og så var den væk ! Jeg glæder mig til januar hvor jeg får tid til at blogge mere jævnligt. Pt kan jeg vist kun kalde mig kvartids blogger, men det bliver der snart lavet om på. Hurra !

Sidste uge var en uge fyldt med regnbuer. Det var også en uge hvor jeg brugte de fleste dage i Göteborg på MONKI´s hovedkontor og hvor jeg gik i sne til anklerne for første gang i år. 3 dage med møder fra morgen til aften. Oveni hatten var det også sidste gang jeg var i Göteborg, inden jeg forlader MONKI helt, så den stod på en masse farvel krammere, regnbue gaver fra mine svenske kollegaer og en lille vemodig tåre. Selvom jeg glæder mig virkelig meget til at kun at skulle fokusere på mit eget, er det en meget underlig følelse at lukke døren til noget der har været en kæmpe del af dig i 6 år. 6 år som har udviklet mig så sindsygt meget. Jeg tager virkelig meget godt med mig fra the MONKI world 🐒

Vi kom et par timer forinden vores første møde i tirsdags, så mig og min tætteste kollega og skønne veninde fandt os et lille hyggeligt konditori i nærheden af kontoret, hvor vi fik en lusse bolle og kop (stærk) svensk filter kaffe. Det var lige i øjet når man har været oppe siden 5 om morgenen og skulle sidde stille resten af dagen.

I løbet af dagene tikkede der regnbue beskeder ind i min indbakke. Jeg får ofte søde beskeder fra folk jeg kender og ikke med regnbuer og søde ord. Det er helt fantastisk og jeg bliver lige glad hver gang jeg åbner den slags beskeder !!! 🌈 Af en eller anden grund ser jeg meget sjældent “ægte” regnbuer selv, så derfor er jeg begyndt at se regnbuer i alt muligt andet. Og pludselig finder jeg regnbuer over det hele 😄

Apropos regnbuer så var de sveske regnbuegaver ting jeg kan bruge til mit soon to come lille hjemmekontor. Jeg er sikker på de bringer mega go karma til min lille Rainbow business.

Denne uge står igen på masser af dobbeltarbejde og på onsdag lancerer jeg “My Party Tee” på www.myrainbowtee.com. Tag en kigger på insta og bloggen i løbet af ugen for der er RAINBOW PARTY forude.

Nyd ugen og køb en konfetti kanon  !

❤️ Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY RAINBOW DRESS