GÆSTER FRA RØDBY...

MY RAINBOW DRESS

myrainbowdress5

Puha ! Der sker så meget for tiden at jeg næsten glemmer, at der snart kun er et halvt år til at jeg skal sige et mega “JA !” til min smukke krøllede mand og skifte mit “Pedersen” ud med “Prins”. Han er det bedste menneske jeg kender ❤️ Han er så sød og sjov, mega rummelig og så laver han mad til mig 360 dage om året ! Hvilket jeg så betaler tilbage i fodboldkampe… GAB ! Meeeen ! Det er det værd, når man har en kokke kæreste som godt gider lave mad når han har fri også. Haha ! Jeg føler mig så heldig sammen med ham, og jeg kan ikke vente til at vi skal holde en kærlighedsfest for alle dem vi holder allermest af. Hurra !

Det bliver altså det vildeste år næste år nu jeg lige tænker mig om. Jeg går selvstændig OG vi skal giftes. Jeg ved ikke helt om det er en go kombination rent økonomisk (!!) Haha ! Ikke desto mindre elsker jeg begge dele. “Bundet” og “sat fri” på en og samme gang. Det er sgu da lidt smukt at to kontraster klær´ hinanden så godt ik ? 😄

Nå … Nok snak ! Jeg vil nemlig vise jer nogle skitser som i sig selv er så smukke, at jeg slet ikke tør tænke på hvor smuk kjolen bliver 😍 Det har været SÅ svært at vælge kun en kjole. Jeg har flere gange overvejet om det ville være for meget af det gode med en 5-6 kjoler?? More is more ik…  Haha ! Ej… Bare rolig. Det bliver kun til en rainbow dress 🌈

Jeg skal, som de fleste efterhånden ved, giftes i min mors kjole, men den får i ikke at se før på selve dagen 😜 Udover min mors kjole kunne jeg altså ikke dy mig for også at skulle have en rigtig “Mathilde” kjole til brylluppet. En regnbue kjole som jeg kan danse i hele natten, og en kjole jeg selv er med til at skabe sammen med bedste palemist.  Skitserne herunder er skitser på den endelig kjole i forskellige farvekombinationer, som jeg også har haft SÅ svært at beslutte mig for. Jeg er altså ikke god til at begrænse mig 😅 Jeg fortæller ikke hvilken jeg er endt med, men har i mon et gæt ? 😏

❤️ Mathilde

 

myrainbowdress2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÆSTER FRA RØDBY...