SUIT UP AND CHASE THAT DREAM !

GÆSTER FRA RØDBY…

roedby

long-time-no-see-chinese

Jeg har fået gæster fra Rødby og de har ikke været på besøg i omkring 3 år. 3 år !!! De første par år savnede jeg dem ikke rigtig, og i en periode glemte jeg faktisk alt om dem. Det var egentlig ret skønt de ikke kom og forstyrrede når det passede aller dårligst. De sidste par år begyndte de med jævne mellemrum at dukke op i min bevidsthed igen, men jeg slog tanken om dem hen. Jo længere tid der gik begyndte jeg dog at savne dem mere og mere. Selvom jeg ikke rigtig mindes de var specielt søde, men de forlod mig alligevel altid med følelsen om at alt var ok. At jeg “fungerede”. Især det seneste år har jeg bekymret mig en hel del om dem. Var de ok? Hvorfor hørte jeg aldrig fra dem mere ? Det var ikke et godt tegn de aldrig gav lyd fra sig. Ikke engang bare et lille “pip” kom der til sidst. Ville de nogensinde dukke op igen ?

Inderst inde vidste jeg godt hvorfor de havde lagt mig på is. Jeg har ikke handlet på hvad min krop og mit hjerte har prøvet få mig til at handle på i meget… Meget lang tid. I så lang tid, at den til sidst gav op og satte en blokade op med et skilt på døren hvor der stod med stor fed skrift: “KAN FØRST FJERNES NÅR DU HAR LÆRT AT LYTTE!” ❌

Utallige bekymringer, snakke med veninder, med min læge, research på nettet og trykken på diverse kvindepunkter, uden held, har jeg endelig fået fjernet blokaden. Den blokade jeg faktisk godt kendte koden til fra start, og som stod lige for øjnene af mig, men som jeg bare negligerede eller måske nærmere ikke turde handle på før nu. Lyt, mærk og stol på din krop. Den lyver aldrig.

En rigtig beslutning, et enkelt rigtigt valg for mig (!) skulle der til, og på et splitsekund stod de igen og bankede på døren. Gæsterne fra Rødby. De er sgu loyale når det kommer til stykket, og denne gang er de mere end hjertelig velkommen ❤️ Også selvom de gør mig mega følsom og får mig til at crave chokolade meget mere end jeg plejer 😛😂

Jeg skal ikke gå mere i detaljer med mine “gæster fra Rødby”. Jeg ville bare lige slå et slag for hvor sindsygt vigtigt det er, at lytte efter hvad din krop har at fortælle dig. Den er den klogeste jeg kender, og du må ikke ignorere den. Ihvertfald ikke for lang tid ad gangen, for så vender den dig ryggen, ikke for at være ond, men den er til hver end tid sig selv nærmest. Den vil gøre alt for at beskytte sig selv og få dig til at lytte. Koste hvad det vil i blokader og andre “sjove” tiltag. Bare du i sidste ende LYTTER og handler.

Det har jeg gjort nu. Better late than never, right ❤️

🌈 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT UP AND CHASE THAT DREAM !