Der er noget i skal vide ...

SUIT UP AND CHASE THAT DREAM !

fullsizerender-8

img_2064

img_2061

img_2059

YAY ! 🌈

Jeg er glad ! Igår blev jeg overdynget med big time rainbowfeeling. Jeg var så nervøs da beskeden om, at jeg har valgt at tage rejsen ud i det uvisse og se “hvad der er forenden af regnbuen” skulle offentliggøres. Pyha ! Jeg var vist lidt bange for at jeg skulle få en hel masse kommentarer som skulle få mig til at blive bange og usikker. For selvom det føles som det helt rigtige at gøre, føler jeg mig enormt sårbar pt, og der skal ikke meget til knæene begynder at skælve. Det eneste jeg har brug for lige nu er, at folk hepper på mig og siger at de tror på mig og ved at jeg nok skal lykkes. Også selvom de ikke mener det… Haha !

Heldigvis var det også lige præcis hvad der skete igår. Så fine, kærlige og motiverende beskeder og opkald blev drysset over mig hele dagen igår. Både fra folk jeg kender og ikke kender. Jeg er helt overvældet og meget taknemmelig. Sikke mange fine mennesker der findes derude. Og ja ! Jeg er udemærket godt klar over, at det ikke er en dans på roser det jeg har gang i, der vil også vil komme modstand og massere af bump på vejen… Men… Det må bare gerne lige vente lidt endnu. Jeg skal liiige ha´ samlet alle dele til min kulørte rustning, fundet mit magiske sværd og ha tøjlet min enhjørning. SÅ er jeg klar ! 😅

Nu er første skridt ihvertfald taget og imorgen skal der være fest i casa del RAINBOW. Den allerfineste party tee skal nemlig, fejres, skydes og filmes, så den kan blive lanceret lige i tid til alle de skønne fester der ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Juhu !

Hop ind på @myrainbowtee imorgen hvis i har lyst til at komme med behind the scenes til RAINBOW PARTY ! 

❤️ Mathilde

P.s Suitet er fra MONKI og kan købes lige HER.

img_2060

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget i skal vide ...