THE CIRCUS IN ME

Der er noget i skal vide …

pooh8

 

Jeg er helt nyt her på BLOGGERS DELIGHT… Og det her er mit første indlæg på min nye hjemmebane 🙂 Jeg har blogget lidt on and off (mest off) i et par år, men nu skal bloggen forblive ON og det glæder jeg mig rigtig meget til. For go ordens skyld vil jeg lige vil starte ud med at introducere jer en lille smule til hvad jeg er for en filur, og hvor jeg pt står i livet.

Jeg hedder Mathide og jeg er 29 år gammel… Jeg bor på Amager med min smukke krøllede mand i vores farverige hjem. På en gråvejsdag i maj friede han til mig, og til juni næste år bliver “Pedersen” skiftet ud med “Prins” … I know ! Pretty cool efternavn. Haha ! I kan læse lidt om frieriet lige her hvis i er nysgerrige.

MYRAINBOWFEELING… Er den følelse jeg får når jeg noget rammer mig lige i hjertet eller i maven. Når noget giver mig sommerfugle i maven på den der helt særlige måde. Det kan være alt fra et kys fra Mr Curly, at bage pandekager kun til mig selv, et kompliment fra en fremmed, når jeg ha ramt plet med outfit, følelsen af at ha gjort en forskel for noget eller for nogen eller en drøm der går i opfyldelse. Det kan være alt mellem himmel og jord. Du er ikke i tvivl når du bliver ramt af rainbowfeeling 😉

Jeg lever gennem regnbuens farver, jeg ser ofte det smukke i det skæve og så har jeg en svaghed for vintage og  børnetøj… Farver er mit hverdags drug og du ser mig sjældent i en farve der er meget mørkere end lilla. Jeg føler mig ofte inspireret er det andre måske synes er lidt grimt. Haha ! Men jeg føler mig af en eller anden grund inspireret af det, der er lidt “grimt” eller anderledes, og det som måske er lidt “over the top”. Jeg føler mig draget af børnetøj. Nok fordi det sjældent er sort, er lavet i de fineste prints og har nogle finurlige detaljer. Vintage har været en passion i mange år. Jeg elsker at gå på jagt efter et unikt stykke tøj som understreger dig og som har en historie. + Det er fantastisk for en som elsker tøj, men som også gerne vil ha et modspil til “nyt” og være go mod planeten.

Jeg har netop brudt med et 6 år langt forhold… Til MONKI for at følge mine drømme som i helt sikkert kommer til at høre meget mere om. I 6 år har jeg arbejdet som regionsvisuel med hele Norge, hele Danmark og i et par år med Paris. Det har været nogle fantastiske, udviklende, berejste og hårde år. Det har været et “happy break up” som føles rigtigt, skræmmende og spændende på en og samme gang. Men jeg kommer virkelig til at savne min lille MONKI :´(

Derfor fylder fremtiden rigtig meget lige nu… For hvad mon den bringer mig ? Og hvad er det egentlig for nogen drømme jeg taler om ? Jo ser i…

pooh7

 

For 4 måneder siden mødte jeg min magiske “print partner in crime” Alice og for 4 måneder siden plantede jeg et lille regnbuefrø Myrainbowtee som startede som en hobby og er et lille brand jeg har skabt for at få dig til at smile og minde dig, mig og hinanden om .. At livet er NU, at du skal turde være lige præcis den du er, for du er skide smuk og unik lige præcis fordi du er dig. – Og der er jo ligesom kun én af lige præcis DIG ik ? 🙂 Minde dig om at drysse lidt glimmer på toppen af de grå mandage, at omfavne forskelligheder og at forfølge dine drømme. Det lille farvede frø og MONKI kunne  ikke gå op i en højere enhed og jeg stod pludselig overfor en skillevej hvor pilen den ene vej viste vejen hvor jeg kunne hoppe ud over klippekanten hvor drømme bliver til virkelighed, og hvor den anden pil viste vejen til hvor jeg kunne blive på fast grund og hvor drømme er noget du har oppe i hovedet. Især om natten. Så. jeg. SPRANG… (!!)

Jeg er altid tro mod mig selv og jeg visner hvis der lægges låg på mig … Der er ikke langt fra tanke til handling når jeg får en ide, og jeg visner hen hvis jeg er i nogle rammer hvor jeg ikke kan få lov til at udleve mine ideer. Jeg har brug for at blive vandet… Ofte.. Udfolde mine krøllede og kreative hjerne, og lade mig forføre af det der føles rigtigt nu og her. Og lige nu føles det rigtig at tage springet ud i “drømmeland”, så fra midt januar står jeg på egne ben og kan kalde mig en rigtig GIRL BOSS. Eller… Haha ! Pyha ! Det gav lige et sug i maven.

Jeg tror på skæbnen… Jeg tror alt sker af grund og der er en mening med galskaben. Jeg tror på, at det der er meningen for mig sker, når tiden er rigtig.. So far har det holdt stik 😉 Nu må vi se om jeg tager det i mig om et halvt år… Eller om jeg har overtaget verdensherredømmet med min RAINBOW POWER ! Haha !

Jeg skal vænne mig til… Ikke at skulle pakke min kuffert i og ud hver uge, friheden og usikkerheden… Og aaaalle de her reklamer der ruller over skærmen på bloggen nu… WOW ! Haha !

Velkommen til mit lille regnbue univers fyldt med tanker, drømme og en overflod af  farver. Jeg håber i har lyst til at følge med på min rejse og se hvad der er forenden af regnbuen.

Så er vi sgu igang !

<3 Mathilde

P.S Idag skal dine og mine drømme fejres, så hvis du klikker her er der en lille treat på myrainbowtee.com

pooh6

Hat/H&M bluse/MONKI overalls/HELLO VINTAGE sko/Vagabond

4 kommentarer

 • Camilla milvang kunde

  Hold…. nu…. op….. sikke en nyhed og hvor er det bare spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Myrainbowfeeling

   Ja det har været en af de tungere beslutninger 😉 Men den helt rigtigt siger min mave og mit hjerte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • yay 😀 åh du er så modig, sød og dygtig!! og du er en freaking GIRL BOSS 😀 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CIRCUS IN ME