DRESS UP ! ITS MONDAY !

THE CIRCUS IN ME

 

IMG_1656.jpgFullSizeRender-4.jpgIMG_1655-1119973547-1509378838225.jpg

Krave/Loulousparkle strik/MONKI jeans/MONKI glitter sokker/MONKI sko/DR Martens

“WELCOME TO THE CIRCUS”

Torsdag i sidste uge var jeg, og et par af de andre Hello Vintage ambassadører til en lille sneak peek aftenen før det gik løs for alle andre, fredag og lørdag, på Enghavevej i KBH. Jeg føler mig så meget hjemme i det lille vintage univers, og jeg fandt igen rigtig mange fine sager. En ægte regnbue strik, de fineste kjoler og den sejeste jule cardigan som er så grim at den er nice 😀 Udover ting til mig selv, var jeg der også for at håndplukke vintage sweats til vores nye vintage linje som jeg er helt vildt oppe og køre over. Den bliver helt fantastisk hvis jeg selv skal sige det ! – Mere om det i et seperat indlæg 😉

De to skønne ladies, Louise og Louise, som er en del af Hello Vintage har sammen startet Loulou sparkle som er et lille finurligt , kreativt og cirkusinspireret univers for pyntesyge som elsker vintage. De håndlaver og håndplukker de fineste ting. De er først lige starte op så der er masser at glæde sig til. I kan følge med på deres instagram Loulousparkle. Jeg faldt pladask for denne håndsyet tyl krave, og selvom jeg synes klovne er mega møg uhyggelige, så føler jeg mig alligevel ret inspireret af klovne looket. Elsker de store kraver, de stærke farver, den røde mund og den lidt betuttede fremtoning.

… Og når jeg lige tænker over det… Så er CIRKUS faktisk et ret godt billede på hvordan jeg har det i disse dage… Overvældet… skræmt… nervepirrende… Og spændende…

<3 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS UP ! ITS MONDAY !