DRESS UP ! ITS MONDAY !

MYRAINBOWTEE X HELLO VINTAGE

” Sig HEJ til en unik collab og de to nye stolte ambassadører for HELLO VINTAGE !!! – Mathilde og Alice <3 “

HELLO VINTAGE er et genbrugsunivers drevet af skønneste Louise Trillingegaard og hendes bedre halvdel Frederik. De popper jævnligt up med deres vintage kilo salg her i KBH, som nogle af jer måske allerede har besøgt ? For en lille måned siden åbnede de også en POP UP butik i Clemens stræde i Århus. Jeg var så heldig at være med til at indvie  butikken med forkælelse og sushi dagen før den store åbningsdag, og jeg slet ikke kan overskue at den ligger så langt væk når jeg bare gerne vil lege rundt dernede i tide og utide 🙁 I butikken kan du købe vintage til kilo pris, men også handpicked vintage og remade vintage. Et eventyrland af unikke skatte. 

For en lille måned siden blev mig og Alice spurgt om vi ville blive ambassadører for dem, HURRA !, og som om det ikke var nok luftede de samtidigt ideen om et print samarbejde mellem Myrainbow_tee og HELLO VINTAGE. Oh MY ! Den bold greb jeg hurtigt !!! Og før de nærmest havde sagt sætningen færdigt omkring samarbejdet, havde jeg briefet Alice og vi var igang med at udvikle prints.

Vi har skabt to prints. Et med et touch af 80´er KAPOW og et med et touch af 70´er FLOWER POWER. De bliver printet på pastel vintage sweats i et begrænset antal og kan købes på HELLO VINTAGE pop up markeder og i et meget begrænset antal i webshoppen når vi når så langt, så det er med at holde sig til venner !!! 😉 Meningen var at de skulle lanceres allerede her i næste uge hvor HELLO VINTAGE igen kommer til KBH, men da det har været lidt sværere end som så at opstøve de rigtige farver sweats, er lanceringen udskudt til start december. But good things are worth the wait right ? 🙂

Vintage har i mange år været en kæmpe passion for mig, og min oprindelige ide til Myrainbow_tee var faktisk at skabe unikke prints printet på vintage sweats, så det er jo intet mindre end fantastisk at få muligheden for at lave her samarbejde. Især fordi vi deler præcis samme passion for det magiske, unikke og trangen til at bidrage med lidt farverig glæde til den her verden 🙂

For mig er vintage en “verden” hvor du kan være lige præcis den du er, og udtrykke din person gennem unikke stykker tøj. Der ikke noget der kan gi mig rainbowfeeling som at finde det fineste, vildeste og mest unikke stykke vintage. Jeg føler mig “fri”, unik og som MIG når jeg har vintage på, og det er de følelser vi har taget udgangspunkt i, i de to print vi har udviklet til samarbejdet mellem Myrainbowtee og HELLO VINTAGE.

Jeg vil nedenfor her vise jer resultatet af de to prints I kan glæde jer til i December…. Jeg håber I kan li dem !!!

Tag godt i mod … MYRAINBOWTEE X HELLO VINTAGE ! SOON TO COME 😀

image2-2image3-2Hvad synes i ??? 🙂 ER DE IKKE FINE ??? Jeg kan ihvertfald ikke selv vente med at se dem live og kaste dem over hovedet !! Haha !

… En sidste ting jeg lige vil dele med jer er, at drømmen om en vintage linje til Myrainbowtee inden længe bliver til virkelighed, da HELLO VINTAGE har tilbudt at blive vores leverandører af vintage sweats. Wuhu ! Det bliver SÅ godt !!!

Mere info om det hele når vi nærmer os målstregen…

<3 Mathilde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS UP ! ITS MONDAY !