RAINBOWFEELING IN THE AIR

DRESS UP ! ITS MONDAY !

 

IMG_1112IMG_1119IMG_1125IMG_1124IMG_1123439c1c44ada3ff18afc5c670fb852928--motivation-monday-premier-designs

Mandagsfesten er endnu en gang skudt igang ! 

Så blev det tid igen venner. Tid til at “dresse up” og tage til mandagsfest. Er det bare mig eller når den ene fest overhovedet at slutte før den anden er startet ? Haha ! 😉 Anyways.. Jeg håber jeres Monday party har budt på masser af dans og confetti så langt.

Der hviler egentlig et ret stort pres på Mandag´s skuldre…  Har i nogensinde tænkt på det? Mandag er festens evige vært som skal skyde hele ballet igang om og om og om igen. Et job der ikke kan siges op, et ansvar der ikke kan løbes fra. Uge efter uge skal Mandag stå knivskarp, sørge for at sætte rammerne for endnu en uforglemmelig fest, forsøge at indfri de mange forventninger fra de fremmødte, sørge for at festen starter så gnidningsfrit som muligt så det hele forhåbentligt er gået op i en højere enhed, inden Søndag kommer og slukker og lukker festen. Sørge for at alle er glade, at alle har noget i glassene, at alle har det sjovt… At alle kommer ud på dansegulvet.

Ja, der er store forventninger til Mandag. Det kan hurtigt vende på en tallerken … Små uforudsete ting kan få hele festen til at stikke af på et splitsekund… (?!) – Men det er vel også det der gør festen værd at huske og snakke om ? 🙂

Man ved aldrig rigtig hvad man skal forvente af mandagsfesten, men som udgangspunkt møder jeg altid op med lidt ekstra glimmer på toppen, en rød læbestift i baglommen og et håb om, at det bliver verdens bedste og sjoveste fest hvor jeg skal danse natten væk i en rus af confetti og sæbebobler …

… Og det bedste ved mandagsfesten er at den aldrig ender. Den vil altid få en ny chance for at starte forfra, finpudse og justere på detaljerne og gøre festen endnu bedre end ugen før…

Lets dance!

HAPPY MONDAY!!!

<3 Mathilde

P.S Som i kan se på billederne har jeg lavet en sweat version af “DRESS UP ! ITS MONDAY!” til de koldere tider vi går i møde. Jeg synes den gør sig enormt godt som sweat. Især til et plisseret sparkle skirt <3 🙂 Den er ikke tilgængelig i shoppen endnu, men du kan kan pre-order den ved at sende en mail til myrainbowtee@gmail.com.

IMG_1127.jpg

Blue beanie/MONKI red puffa/MONKI sweat /MYRAINBOWTEE (Kun tee versionen er tilgængelig i webshoppen atm. Du kan pre order sweat versionen ved at skrive en mail til myrainbowtee@gmail.com) green sparkle skirt/MONKI blue tights/MONKI black heels/VAGABOND

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINBOWFEELING IN THE AIR