TIMES ARE CHANGING

RAINBOWFEELING IN THE AIR

rainbowfeeling-in-the-air2-1

FullSizeRender-2FullSizeRenderIMG_0650

“Every accomplishment starts with the decision to TRY !”

WOW en følelse der gik igennem min krop da webshoppen langt om længe blev skudt i luften igår eftermiddags. Noget du selv har skabt, et lille frø du har plantet som ligeså stille er begyndt at slå rødder og blomstre. Jeg var faktisk ret nervøs for lanceringen af shoppen, men den har indtil videre fået den fineste modtagelse. Tusind tusind TAK til alle jer der allerede har lagt vejen forbi og samtidigt også har bestilt lidt “rainbowfeeling” i farten.

Jeg er typen der bare kaster mig ud på dybt vand når jeg får en ide som virkelig føles rigtig i maven, og så tænker jeg ikke så meget over, om jeg kan bunde eller se land i sigte. Og ved i hvad ? Det tror jeg faktisk er RET godt, for man skal ikke undervurdere hvor meget arbejde der ligger i alt det her ved siden af et fuldtidsjob. Og hvis jeg var bevidst om alt det man skal ha´ styr på, gøre og tage stilling til fra start så havde jeg måske holdt det ved drømmen. Men det er bare ikke meningen med myrainbow_tee. Det skal UD over stepperne og strø om sig med confetti, og det kan ikke gå hurtigt nok 😉

Mig og Alice lavede den sidste finish på shoppen i lørdags, hørte musik og skålede i bobler <3 Det var så hyggeligt og vi følte os rimelig seje hvis vi selv skal sige det ! Haha !

Vi har masser af nye ting i støbeskeen, som vi glæder os til at dele med jer.

Eventyret er som sagt først allerede lige begyndt…

Tak fordi i følger med, giver de sødeste ord med på vejen og hjæper med at vande mit lille regnbuefrø som efterhånden er ved at blive teenager 😉

<3 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIMES ARE CHANGING