DECISIONS DECISIONS DECISIONS ...

TIMES ARE CHANGING

 

MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-2MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-11MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-27MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-9MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-24MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-17

“AUTUMN paints in colors that SUMMER has never seen”

Overgangsperioderne har altid været mine yndlings. ISÆR efterår. Der hvor man kan begynde at lege med lagene igen. Lige der hvor alt er i forandring og hvor man ikke helt ved hvad man har i vente. Bliver det en sommer domineret af sol eller regn ? Bliver det en vinter med frost og glinsende sne eller en grå og sjasket en af slagsen ? Det er aldrig til at sige på forhånd hvordan det ender, og netop det er der et eller andet fint og spændende over synes jeg.

Frk Efterår har meldt sin ankomst, og hvad mon hun er for en filur? Umiddelbart tror jeg, at hun er mega nice og bringer mange smukke og spændende ting med sig. Følelsen af lykke, inspiration og passion er i hvertfald noget af det, der bobler inde i mig for tiden. Efteråret er tiden inden man går i hi for en stund. Luften er frisk og verden bliver lyst op af smukke gyldne farver som GUL og RØD. Ligesom min nye hårfarve 🙂 GINGER POWER ! KAPOOOW ! Den hårfarve matcher min personlighed SÅ godt at jeg næsten ikke kan forstå, at jeg ikke er en ægte GINGER spice. Måske er det derfor jeg føler mig endnu mere som MIG end jeg gjorde for en uge siden? En forandring jeg har ventet på længe og som jeg so far ELSKER ! Øj det har været hårdt at holde ud med det halvfesne grøn/blå hår på det sidste 😀 But hard work pays off ik? … Haha ! 😉 Og I næste uge er det tid til endnu en forandring, for der skal skidtet også klippes inden jeg skal med til et hårshow på fredag 😉 Jeg må ikke blive for “cute” at se på mener min kære frisør (?!), som i øvrigt har salonen VAERK i Ravnsborggade hvis nogen af jer ikke kender til Københavns bedste frisør endnu 😉

En forandring kommer sjældent alene.. Eller ? … Haha ! – MEN i ihvertfald sker der rigtig mange sjove ting for tiden. Ting at tage stilling til (Apropos mit forrige indlæg) udover alt det jeg selv har sat igang sammen med bedste Alice.

En af de ting jeg allerede har taget stilling til er at takke “JA” til tilbuddet om at rykke bloggen over til Bloggers Delight. Et par søde mennesker fra BD kontaktede mig for et par uger siden. De ville gerne ha fingrene i lidt RAINBOWFEELING, og det lød ret spændende synes jeg. Vi tog et møde over en kop kaffe på deres kontor på Vesterbro, og efter det møde føltes det helt rigtigt at flytte bloggen over i deres trygge hænder for en stund. Den process er igang “as we speak” og snart får bloggen endnu en ny begyndelse. Juhu ! Gad vide hvad det kan føre med sig ? Det får vi at se…

En anden ting jeg har sagt mega “JA JA JA” til er, at blive ambassadør for HELLO VINTAGE. Hvilken drøm at blive ambassadør for et vintage “brand” <3 … Som ovenikøbet har spurgt om MyRainbowTee vil lave et samarbejde med dem. Det får i mere at høre om i et indlæg for sig 🙂

En tredje ting jeg har taget stilling til er, at takke “nej tak” til tilbuddet om at være med i et nyt program på ChriChri TV som nogen af jer måske har hørt om ? Et program der skal handle om krop, identitet og hvordan de to hænger sammen i forhold til hvordan man klæder og udtrykker sig. Egentlig et tilbud og et program der giver mega go mening for mig, men det føltes bare ikke helt rigtigt i maven efter nærmere eftertanke. Så min mavefornemmelse takkede ellers tusind tak i denne omgang 🙂

3 desicions down, 100 to go…

<3 Mathilde

MyRainbowFeeling_Blogfotos_Mathilde-22

Photo: Dygtige og fineste Marie fra NEMISISBABE <3

Jakke/Topshop Tee/MONKI Nederdel/Hello Vintage Net/Myrainbowtee Sko/IDA DAKAR Sokker/MONKI

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECISIONS DECISIONS DECISIONS ...