DECISIONS DECISIONS DECISIONS ...

KIDDO INSPO

 

kiddo 3

“Things go grey when we forget how to play”

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen… Børnemode inspirer mig big time ! Nogen gange kan jeg sgu nok ikke sige mig helt fri for ikke at ligne en forvokset 5 årig, men jeg synes nu alligevel jeg formår at balancere den hårfine grænse mellem at ligne en voksen og et barn ret okay 😀 … Det legende, farverige og lidt naive look er bare noget af det, der inspirerer mig allermest og noget jeg elsker at fortolke i mine egen stil. Jeg kan godt li humoren og den kreative måde børn ofte klæder sig på. Især når de får lov at bestemme helt selv hvad de har lyst til at tage på. Den der trang til at “klæde sig ud” forsvinder vist aldrig helt i min verden.

Børnemode er som oftes også der jeg søger hen, hvis jeg er i minus på inspirationskontoen. Især på grå regnsvejrsdage. Den virker hver gang, og jeg ryger lynhurtigt i plus igen.

Derfor tænker jeg at jeg vil dele mine 3 største inspirationskilder når det kommer til kiddo inspo med jer. Måske de også kan inspirere jer på en grå og våd dag 😉 Om ikke andet give et lille smil på læben.

Meget apropos mit forrig indlæg købte jeg igår børne magazinet MILK magzine med temaet “BALANCE”. SÅ mange fine og inspirerende stylinger !!! <3

etjkAI22Agg

En anden jeg altid smutter forbi hvis det kniber med inspirationen er @thegirllikesrainbows. Hun elsker regnbuer mindst ligesom mig, går altid i masser af farver og vintage, og så tager hun de allerfineste billeder af hendes to børn, som altid er super inspirerende klædt på. Når man kigger på de billeder er der sgu da ikke noget at sige til, at man ikke har lyst til at blive sådan rigtig voksen vel ? 😀 LOVE LOVE LOVE ! <3

14267649553271434052217816bff_rainbow-14bff_rainbow-33

En tredje jeg også finder super inspirerende er @celinehallas – @photo_celinehallas som er fotograf, og tager nogle meget magiske billeder af, hovedsagligt, hendes datter. Stil ikon mucho !!!

15032646974401489702108210152407_7192-kopi20ba082aa8c43d9e9938dce699b171bc.jpg

… Og de to power ladies har i øvrigt skabt online universet www.enfantsterriblesmag.com som efter min mening er helt fantastisk og magisk !

Min barnlige side og al den fine inspiration fra de sejeste kiddo´s har givet mig ideer til min eget lille brand… Myrainbow_tee får helt sikkert en “kiddo collection” en dag… Det er sikkert og vist 🙂

Sweet dreams !

<3 Mathilde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECISIONS DECISIONS DECISIONS ...