YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #4

DECISIONS DECISIONS DECISIONS …

 

IMG_9671IMG_9669IMG_9667

“You are only one decision away from a totally different life”

“Don´t make a permanent decision for your temporary emotion”

“The right decision is the wrong decision if its made to late”

“How will you know if its the right decision if you never make it ?”

“All progress begins with a hard decision”

Øj hvor er der mange kloge citater når man googler “decisions”… Google er sgu en klog fætter indimellem. 

Beslutninger … Jeg ser mig selv stå med en stor pose beslutninger jeg knapt kan gribe om for tiden. En go omgang godt og blandet. Nogle smager sødt. Andre smager surt. Og så er der bare fyldt liiiidt for meget i posen. Jeg kommer sgu altid til at hælde for store skefulde op …

Mit hovede er simpelthen fyldt op med beslutninger der skal tages. Nogen større end andre og jeg ønsker mig bare én eller anden frisk type der kommer ind fra højre og siger “ro på ! Dem supper jeg “… Haha ! Kender i ikke det ? 

Men sådan fugerer det jo ikke siger min far… Haha ! Klog mand ellers …

Dog er den bedste beslutning i år taget, ud over at sige JA til Mr Curly selvfølgelig. Nemlig at plante mit lille frø; Myrainbow_tee, som slår nye spirer hver dag og det er helt fantastisk. Tror faktisk man kan ane en lille blomsterknob der er ved at poppe 😉 Mig og Alice knokler for at få det sidste på plads til webshoppen, og jeg kan bare mærke at jeg virkelig har fat i noget sjovt og godt <3

I en tid hvor jeg skal minde mig selv om at “balance er key”, kan jeg alligevel mærke at alle de beslutninger der skal tages ender i noget godt… Måske med en confetti kanon ? … Hihi ! 

<3 Mathilde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #4