MAN HAR ET STANDPUNKT TIL MAN TAR´ ET NYT

CHASE THAT DREAM GURL !

 

Dreams 3

Dreams 5

dreams 8

Dreams 6

Dreams

“The best dreams happens when you´re awake”

Jeg er virkelig en “if you can dream it, you can do it” kind of type. Jeg tror på, at alt kan lade sig gøre hvis man vil det nok.

Det er enormt vigtigt for mig at leve livet mens jeg har det, og få mest muligt ud af det. Det har altid været min største frygt at sidde tilbage som 80 årig, bitter og grå og ærge mig over alle de ting jeg skulle ha gjort. Alle de ting jeg skulle ha turdet kaste mig ud i. Alle de drømme jeg havde, men ikke jagtede, og som bare blev ved illusionen. Nightmare number uno !!!

En af mine drømme har altid været at skabe noget ud fra det jeg kan med former, farver og mit legende og lidt skøre mindset og univers. At kunne bruge det til noget, som giver andre go energi, giver dem et smil på læben og får dem til at føle sig lækre og unikke.

Den drøm er endelig blevet til noget som jeg kan tage at føle på, og noget som giver mig den vildeste energi, og som får min hjerne til at boble over med nye ideer og en overflod af inspiration. (Hang in there Alice ! haha !)

“My rainbow tee” er blevet mit lille “side geschäft”, og det er helt klart med til at styrke det arbejde jeg ellers laver til daglig, netop fordi det giver mig så meget positiv energi og ny inspiration, og ikke mindst er et modspil til de lidt mere firkantede rammer jeg normalt arbejder i, men som jeg også holder af. “Balance is key baby !” 😉

Det var en lille intro til det nyeste print i flokken:

Mrs “Chasing dreams” – Made to make you smile and remind you that life is NOW and to never stop chasing that dream gurl !

  • Printet på en langærmet hvid øko bomulds tee og koster 280,- dkk.
  • Str S-XL
  • Klar til bestilling via myrainbowtee@gmail.com eller via DM på @myrainbow_tee.

En helt perfekt bluse til det danske sommervejr efter min mening. Ikke for varm og ikke for kold. Jeg har ihvertfald haft det helt perfekt i min “chasing dreams” longsleeve tee på denne solrige, men blæsende søndag 🙂

<3 Mathilde

Pssssst !!! 

Jeg arbejder pt på højtryk for at få webshoppen op og køre, og jeg håber virkelig meget på den er oppe i løbet af sep. Jeg har den fineste sweat kollektion i støbeskeen, som vil blive lanceret samtidigt med shoppen, en ret sej konkurrence som ligger lige rundt om hjørnet OG i vil i start sep få muligheden for at komme og se og føle på “My Rainbow Tee” irl. Juhu <3 Så mange lækkerier at gå efteråret i møde med.

Dreams 4Follow my blog with Bloglovin

GemGem

GemGem

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN HAR ET STANDPUNKT TIL MAN TAR´ ET NYT