FRØET ER BEGYNDT AT SPIRE

MAN HAR ET STANDPUNKT TIL MAN TAR´ ET NYT

jes 3

jes 2

jes-6.jpg

jes 1

“Live everyday like its your last”

For ca 3 uger siden blev mig og Mr Curly enige om, at vi godt kunne se os selv bo småt i mange år endnu. Vi begyndte at boble ideer og muligheder for hvordan vi kunne udnytte vores 2 værelses bedst muligt den dag vores lille familie skal udvides + at min garderobe unægteligt vokser stødt (haha!).

Jeg hørte mig selv sidde på arbejdet og sige “jeg tror faktisk vi er typerne, der altid vil bo ret småt” med inspiration fra tinyhousemovements i tankerne 😀

Ugen efter …

Der kommer en lejlighed på “små” 138 kvardratmeter dumpende ned fra himlen i vores andelsforening. Vi besluttede os for liiiige at smutte forbi og kigge… Bare for at se, hvad de ellers har at byde på, i vores andelsforening end de to værelses vi kender til og selv bor i.

WAUW !

Den må og skal vi ha ! Uden tvivl…! BUM ! 6 flotte rum, to altaner, plads til vaskemaskine og opvaskermaskine (som vi ikke har idag), gæsteværelse, walk-in closet til mig, åbent køkken og ja… Bare alle de muligheder vi kunne drøme om. Hvordan kan vi overhovedet bo i så lille en lejlighed som vi gør nu hører vi os selv sige ?!

Misforstå mig ikke. Vi er mega glade for vores farverige lille perle, og vi har kun boet i den i lidt over et år, men hvordan kunne vi sige nej til den her mulighed?

Over en uges venten på om det blev os, der var så “heldige” at få førsteretten til at købe den nye gigant af en lejlighed skulle der gå, før vi faktisk endte med at få førsteret til at købe den, godkendelse af bank osv osv, og det så faktisk ud til vi skulle flytte igen (!!) her 1. september. Det måtte være et tegn fra de højere mangter om, at det var meningen at vi skulle blive gamle der.

Men… I sidste øjeblik, inden vi fik skrevet under alt for mange steder, vendte vi det hele på hovedet, og vi kunne pludselig mærke hvor meget vi sætter pris på at være økonomisk uafhængig og kunne gøre (næsten) hvad vi vil, uden at skulle spinke og spare alt for meget. Vi har også et bryllup der skal spares op til + vi har lige købt vores første bil. Puha ! Det blev sgu lige i overkanten det hele.

Hellere bo lidt mindre og ha råd til at “hverdagsleve” end at bo kæmpe og skulle bruge 5 år på at spare op til en ny sofa… Hvem siger vi lever om 5 år ?

Vi skal helt sikkert bo en anelse større en dag… Bare ikke lige nu…

Ja, man kan hurtigt lade sig rive med 😀

<3 Mathilde

Jes 5

Tee/Myrainbowtee Røde bukser/MONKI Sko/Gucci Øreringe/Aliumdk

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRØET ER BEGYNDT AT SPIRE