@MY RAINBOW_TEE

FRØET ER BEGYNDT AT SPIRE

myrainbowteelogolyserc3b8d-3.jpglyserc3b8d-2-e1500533906654.jpglyserc3b8d-6.jpg

Slå-om bluse/H&M prikket mesh t-shirt/MONKI bubblegum bukser/MONKI sko/Vagabond hår access/ASOS

“Follow your butterflies “

For et par uger siden plantede jeg et frø, og det er begyndt at spire…

En uge og en dag er der gået siden jeg lancerede mit eget lille brand @myrainbow_tee, og hvor har det bare været en fin modtagelse <3 Jeg havde været glad bare jeg havde solgt 2 tee´s den første uge og sneget mig op på 10 følgere, men jeg har allerede sendt et del mere rainbowfeeling ud i det danske land end forventet, og en enkelt til Norges land også 🙂 + jeg har fået en masse skønne beskeder omkring mit projekt som varmer mit farverige hjerte, og motiverer mig til at klø på !

Den lyserøde “rainbowfeeling” model solgte hurtigt ud, men jeg arbejder hårdt på for at få flere tee´s på lager i løbet af de næste par uger. Jeg har bla. bestilt “rainbowfeeling” tee´s i lyseblå og hvid udover den gule og lyserøde + et par nye prints som jeg er spændt på hvad I siger til.

Det print i får at se lige om lidt, handler lidt om det der med, at være sig selv og turde tage lige præcis det på, som man har lyst … Også selvom det er mandag 😉 – Og det er printet på økologisk hvid bomuld i en unisex model. Super fint print som jeg glæææder mig til at hoppe i selv !

Jeg er jo stadig mega meget i opstartsfasen og meget skal endnu læres og laves, men det giver mig sommerfugle i maven, så det må være tegn på at jeg har gang i noget rigtigt. Det er en fantastisk følelse, at skabe noget man selv synes er super sejt ! Og og og !!! Følelsen af jer der støtter op, og som jeg ikke kan vente med at se et billede af i jeres fine rainbow tee 😉 Husk at sende eller tagge mig i et billede <3

Jeg kan også lige nævne at jeg har planer om at lave bla. “rainbowfeeling” modellen til børn i nærmeste fremtid, men det skal I nok høre mere om 🙂

Hvis i har spørgsmål omkring et eller andet i forhold til mig og mit lille projekt, så spørg endelig !

Igår lod jeg mig vist ubevidst inspirere af mit logo … Haha ! Det siger vist lidt om hvad jeg har på hjernen for tiden (!?) 😀

Det var lige en lille hurtig update fra Frk Rainbow her… Jeg  smutter igen. Jeg har et frø der skal vandes… Haha !

Følg dine drømme ! Det gør dig så dejlig glad 😉

<3 Mathilde

lyserød 8.JPGGemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

@MY RAINBOW_TEE