JEG HAR PLANTET ET FRØ

HVAD LAVER JEG EGENTLIG ?!

blomst 3

“The best way to have a good idea is to have a lot of ideas”

Glædelig yndlingsdag på ugen venner !!! 🙂 Søndag er bare for skøn ik ? Især når den er toppet med lidt solskin, farver og dejlige ladies !

Først vil jeg altså gerne lige sige tusind TAK TAK TAK for jeres fine modtagelse af mit lille t-shirt projekt !!! Det varmer mit lille farverige hjerte helt vildt <3 Glæder mig til at skyde det i luften meget snart !

Nu til noget andet… Men lidt apropos…

På vejen hjem i toget fra Århus tidligere på ugen spurgte jeg jer gennem min insta story, om I mon havde nogen sjove ideer til en ny blogpost, og flertallet skrev at de gerne ville vide hvad jeg egentlig arbejder med til hverdag ?

Og ja… Hvad laver jeg egentlig ? Det er da faktisk et rigtig godt og relevant spørgsmål, så det skal I få svar på skal I 😀

Som hovedbeskæftigelse arbejder jeg som Area Visual for det seje og modige brand MONKI.

Og hvad er så en Area Visual tænker i nok ? 😀

Ja, jeg har ikke helt fundet én sætning der beskriver det til fulde endnu, men kort fortalt arbejder jeg med de visuelle (det “moderne” ord for dekoratør) i MONKI´s butikker i hele Danmark og hele Norge. Jeg sørger bla. for at vores butikker ser ud som de skal i forhold til de guidelines der bliver givet fra MONKI´s hovedkontor i Göteborg, udvikler de visuelle, ansætter og træner nye visuelle, tænker en del ud af boxen kreativt og salgsmæssigt, holder workshops og tusind andre ting. Og som i nok har kunne fornemme på min instagram rejser jeg en hel del rundt både i Norge og Danmark 😉 Alt i alt et rigtig spændende og udfordrende job som jeg har været i de sidste 5 års tid.

Udover det, arbejder jeg også med forskellige kreative projekter med afsæt i min baggrund som stylist. Jeg har altid rigtig mange ideer og ting jeg gerne vil føre ud i livet, så det leger jeg med ved siden af mit arbejde i MONKI. Det kan være styling projekter, bloggen, min elskede instagram og nu mit T-shirt projekt som jeg går all in på 🙂

Som I kan fornemme har jeg rigtig meget krudt i røven, og jeg elsker det ! Det gir mig sindsyg god energi at ha´ gang i diverse projekter, og jeg har en hel del jeg gerne vil give til den her verden inden jeg ligger mig under jorden, så det arbejder jeg hårdt på at få ført ud i livet 😀

Jeg kunne skrive side op og side ned om hvad jeg laver og ikke laver, men det ville måske blive lidt langtrukken for jer at læse, så spørg endelig hvis der er noget i gerne vil ha et mere uddybende svar på 🙂

<3 Mathilde

what the factsGemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR PLANTET ET FRØ