NÅR DET REGNER MED CITRONER...

JEG HAR PLANTET ET FRØ

Jeg har plantet et farverigt frø og det hedder “Myrainbow tee”

En endnu alt for sen aften hvor jeg netop havde tvunget mig selv i seng… Eller rettere…. Hvor Mr Curly havde tvunget mig i seng (jeg har altid krudt i røven om aftenen … Suk ! 😀 ) fået lagt mig på puden og lukket øjnene, åbnede de lyn hurtigt igen ! PLING ! Jeg havde fået en ide ! En rigtig go en af slagsen, en af dem der giver sommerfuglen i maven. Hende der skulle hjælpe mig med at få den ide ud af mit hovede og “ned på papir” var selvfølgelig fantastiske Alice som netop havde stået for at lave mit nye logo til bloggen.

Hvorfor kommer de bedste ideer i øvrigt altid på så nogen lidt halv dumme tidspunkter ? 😀

Anyways… Jeg fik hurtigt sendt en mail afsted og mig og Alice mødtes over en kop kaffe en dag efter arbejde. Jeg satte hende ind i mine tanker omkring mit nye projekt og kastede mine guldkorn ud til hende. Hun greb dem, boblede videre og jeg fik få timer efter vores møde tilsendt nogle skitser som var præcis hvad jeg havde forestillet mig. En masse beskeder og snak frem og tilbage og trylle tryl stod jeg et par uger efter med 7 færdige illustrationer som var klar til at kunne pynte på en lækker t-shirt 🙂

Den feedback jeg får allermest på mit “univers” og mine billeder er, at jeg får folk til at smile og føle glæde. Jeg kunne ikke drømme om at få et bedre kompliment end det. Derfor har jeg længe gerne ville skabe noget ud fra den følelse, og det kom så endelig til mig den alt for sene aften. Juhu ! Kreativitet og de bedste ideer kan jo ikke tvinges, det skal komme af sig selv i det rigtige tempo… <3

My rainbow tee´s er t-shirts skabt for dig, mig og os så vi kan tage noget på, der får os til at smile, og som kan minde os om hvor smukke vi er, at livet er NU, at vi skal nyde, at vi skal turde jagte vores drømme og ikke mindst at vi skal acceptere hinandens forskelligheder om så det gælder hudfarve, køn, seksualitet eller kropsfigur.

Jeg fik de første test tee´s sent torsdag aften og jeg har valgt at sætte den første i produktion. Jeg fik lyst til at tage den på lige med det samme, så det var tegn på at den var lige i øjet. Måske I har spottet den på min insta story de sidste par dage ? 🙂 Den er tænkt som min signatur tee og bærer et logo med teksten “RAINBOWFEELING”, og derfor også den første jeg gerne ville kunne tilbyde jer.

Jeg har taget udgangspunkt i farver, fit og ting i livet der får mig selv til at smile, føle lykke og emner jeg synes der er super vigtige at blive mindet om.

Jeg har valgt en skøn pastel lyserød farve i en oversize model til min første signatur tee. I ved den der farve, som man har lyst til at slikke lidt på 😀 Størrelserne vil ligge fra S-XL og prisen vil være 250,-. Dette er den helt spæde start hvor jeg stadig er igang med at finde de helt rigtige farver til de forskellige logoer, de rigtige fits, kvali osv, så der er masser at glæde sig til ! Indtil videre er det kun den hvide model som kommer, der er lavet i 100% øko bumuld, da jeg ikke har kunne finde de “rigtige” farver i øko endnu 🙁 Men er på sagen !!

Igår skød jeg lidt billeder af min signatur tee med min kære fotograf ven Emil Lyders. Vi rydede min stue for sofa arrangement så vi kunne bruge min lyserøde væg som backdrop. What to do without my pink wall !!! Haha ! Hjemme studie ! BUM 😀

Spice Girl på “anlægget” (hvad siger man egentlig nu om dage hvor man ikke bruger anlæg mere ?!! Haha ! … Soon 30 you know … Eller var det 70 ?! Haha! ) og så skød vi ellers derudaf i et par timer 😀

Jeg er også igang med at oprette en salgsside på instagram og meget snart er den åben for bestilling. Forhåbentlig i løbet af næste uge hvis alt går vel. Senere hen bliver den tilknyttet bloggen, men det tager lige lidt tid med alt det tekniske.

Det her lille projekt giver mig virkelig den rigtige følelse af RAINBOWFEELING og jeg vil gøre mit ypperste for at i får den samme følelse når i modtager jeres lille æske med regnbue magi 😉

Et lille farverigt frø er plantet… Nu skal det bare vandes og fodres med en masse kærlighed så det kan begynde at spire og hvem ved, måske blive til et stort flot confetti træ ??

Tak fordi i læser med herinde, følger med på instagram og altid er så super søde og motiverende !

Håber i vil tage godt imod Myrainbow tee´s – made to make you smile and remind you off…

Rainbow LOVE <3 Mathilde

2017_07_07_Mathilde_8010

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET REGNER MED CITRONER...