NOGET FANTASTISK ER SKET ...

NÅR DET REGNER MED CITRONER…

gul-6-e1498545292407.jpggul-7.jpggul-2.jpggul-8.jpggul-4.jpggul-5.jpg

Kjole/Vintage Citron slippers/IDA DAKAR Tote/IDA DAKAR Silkebånd/Stof2000

“Det sure med det søde”

… regner det altid med confetti bagefter. Det har jeg altid sagt til mig selv, når der sker noget skidt og det regner med citroner plus GUL er jo ikke mindst min yndlingsfarve, så det ville være synd ikke at se det smukke i det sure. Eller det søde i det sure om man vil, hvilket i øvrigt er en ret go kombi hvis man tænker i sour strips baner … I ved de der brede sure snørebånd i røde, grønne eller regnbuestribet med sukker på 😉

Nå, men i de sidste par uger har det altså regnet en del med citroner i mit liv… Sygdom i familien, ked af det hed, uvished, ventetid, misforståelser og frustrationer er noget af det, der har været på tapetet. Knapt så kønt tapet hvis i spørg mig. Selvfølgelig har der også været en hel masse gode ting at sætte pris på, men citron byger har der altså været lige lovlig mange af på det sidste, så “when life gives you lemons” … “Wear them !” … Er det ikke noget i den stil ? 🙂 Ihvertfald hoppede jeg i mine nye citron gule slippers fra IDA DAKAR i mandags og det ser sørme ud til at der er noget om snakken, for ugen er startet helt fantastisk ud ! Ting har flasket sig og har blandt andet også budt på postive svar, tilgivelse, overraskelser og en masse kærlighed 🙂 <3

Håber den gode karma fortsætter ugen ud, for sidst på ugen skulle jeg gerne modtage noget spændende som jeg forhåbentlig kan vise jer på min insta story, når vi rammer weekenden.

“Just the color YELLOW make me smile”

<3 Mathilde

gul 10

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET FANTASTISK ER SKET ...