CLASH IT

NOGET FANTASTISK ER SKET …

Ida 2

“Repeat after me: I deserve new printed shoes !”

… En af mine yndlings sko designere, Ida DAKAR, har åbnet butik i Nansensgade nr 42 ! Juhu ! Nu skal jeg ikke vente utålmodigt på hendes POP UP events for at få upgraderet mine fusser i noget lækkert afrikansk print mere 😉

Jeg introducerede jer til Ida DAKAR for første gang sidste år her , og siden hen har vi haft et par møder omkring et sko shoot vi gerne vil lave sammen her indenfor nærmeste fremtid. Det glæder jeg mig til ! Jeg skal nok holde jer opdateret på projektet 🙂

Jeg besøgte hende og hendes fine nye butik i sidste uge, hvor hun var igang med at pakke en masse nye farverige sko ud. Hun gav mig tilmed de fineste GULE læder slippers i gave, som jeg mildt sagt er ovenud lykkelig for ! De er så mega pæne, behagelige og lige mig <3

SKO 3

Læder slippers 800,- Printet stof slippers 600,-

Udover de gule har hun også fået en masse andre fuldstændig fantastiske slippers ind ad døren ! Jeg mener, tjek dem lige !! Så fine ik ?? De tre i ser på billedet er kun tre blandt maaaange andre skønheder ! De fås blandt andet også i metallic blå, sølv og i en masse printet versioner. Jeg går ikke i andet end slippers for tiden, så jeg skal helt klart forbi igen snarest og erhverve mig et par i printet stof også. Slippers er bare den perfekte upgradering af sutskoen altså ! 🙂

Ida 4

En model vi kommer til at se meget mere til hos Ida, når vi nærmer os efteråret, er denne seje reje af en høj sneakers agtig model. Jeg synes dem med den med mellem og helt høj plateau sål er for sej. Dem kunne jeg godt se mig selv danse rundt i på den anden side af sommeren 🙂

ida-10-e1498509539246.jpg

ida 3

Ida Bergkvist Poulsen aka IDA DAKAR

ida dakar

Ida 7

WAUW ! Se lige et lager fyldt med farver og prints ! Magi for øjnene !

Udover Ida´s fantastiske sko kan I bl.a. også finde Karen Mukupa´s design, @thenativesock og et par andre spændende brands med inspiration fra det Afrikanske. Jeg har også hørt en lille fugl synge om at der kommer et virkelig smukt afrikansk smykke brand i butikken til efteråret 🙂

Karen 3

Butikken ligger som sagt i Nansensgade og har åbent fra onsdag til lørdag fra kl 11.00-17.30 og lørdag fra 11.00-16.00. Dog har butikken lukket hele juli, men åbner igen i august med nye spændende lækkerier.

Uden tvivl et besøg værd hvis i er i nærheden… Og også hvis I ikke er 😀

<3 Mathilde

IDA 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASH IT