MARIMEKKO HUGGED BY PINK BUBBLE GUM

CLASH IT

print-4-e1497730660784.jpgPrint 3Print 2

“More is more and less is bore” … Eller er det ?

Hvis nogen skulle være i tvivl er jeg VILD med prints i alle mulige finurlige afskygninger ! Og gerne print på print … På print ! Og så måske lige et print mere 😉

Jeg elsker sommer og alt det indebærer, men jeg har altid haft så svært ved at klæde mig på om sommeren synes jeg. Har virkelig svært ved “bare” at kaste en enkel sommerkjole over hovedet og sige; “det var det, perfekt !” Jeg føler mig altid så nøgen og som om, der mangler noget. Det er nok “arbejdsskaden” ved altid at gå i stort oversize lag-på-lag tøj. Derfor er jeg gået i skarp sommer outfit træning hos mig selv 😉 Resultatet skulle gerne blive, at jeg kan vænne mig til at gå mere afdækket og enkelt klædt på de varme dage uden nødvendigvis at føle mig kedelig.

Apropos sommer, så har den jo ikke ligefrem vist sig fra sin aller bedste side endnu kan vi vist godt blive enige om (?), så jeg har ikke haft mange dage hvor jeg har kunne prøve mig af i særlig mange nye sommer outfits, men HURRA ! Langt om længe vendte sommeren tilbage i denne uge, så jeg tog chancen i torsdags og hoppede i et nyeligt udtænkt sommer outfit som første resultat af min “sommer outfit træning.” Udgangspunktet var min skønne nye gul og rød stripede top fra Nørgaard på Strøget. Jeg er vild med den gule og røde farvekombination, og tænkte at den ville have det rigtig sjovt med et andet grafisk print i sort og hvid, så jeg introducerede den til mine fine dogtooth printede nederdel fra Eltoft Vintage, tog et par prikker på hovedet for at bløde looket lidt op og sætte prikken over i´et som man siger 🙂 Et par røde læber, mine yndlings røde Gucci slippers og så kørte det sgu. Enkle styles men stadig spændende og legende i prints fra top til tå. Jeg synes det spiller meget fint, og tror godt at det kunne blive udgangspunktet for mit look når jeg ikke skal være for tildækket i løbet af sommeren 😀 … Vi tester videre og ser hvad det ender med !

Ha en dejlig solskinssøndag !

<3 Mathilde

P.s I næste uge står den på step 2 af fra “mørkt til lyst hår” !!! Og jeg glæder mig ! Jeg har ikke haft mit hår løst i 1000 år føles det som om, så jeg håååber det kan lade sig gøre at svinge lokkerne lidt efter min frisør har kastet sin hårmagi over mig i næste uge. Fingers crossed !

Print

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIMEKKO HUGGED BY PINK BUBBLE GUM