BRAINSTORM

MARIMEKKO HUGGED BY PINK BUBBLE GUM

Barbie 14

Barbie 6

Marimekko 3

Barbie 11

marimekko-2.jpg

Denimjakke/H&M Regnbue tunika/Marimekko Bubblegum bukser/Monki Slippers/Gucci

MARIMEKKO MAGIC !

“Marimekko is not about trendy fashion. We make timeless and lasting products, which are by chance, often very fashionable.” – Armi Ratia, 1978

Et af mine absolut yndlings brands er uden tvivl finske Marimekko. Hvis man kan være en Marimekko, så er jeg helt klart en Marimekko. Modigt, tidsløst og funktionelt design i fantastiske former og farver, og så står de for alt det jeg selv gør.

“Over the years, we have remained true to our original mission of bringing joy to everyday moments. Through our timeless, distinctive and functional designs, we want to empower people to be happy as they are: to live their lives as they desire and to express their personality boldly through the way that they dress themselves and their homes.”

… Og så minder det mig ikke mindst om min kære mormor. Jeg så nemlig for første gang et Marimekko print hjemme hos hende og min morfar på et par gule storblomstret grydelapper 🙂 Måske det er derfra den gule yndlingsfarve kommer ? Gul er nemlig også min mormors yndlingsfarve.

“What in the end do you lose if you take a step out into something new and unknown? At Marimekko you can – and should – be bold. Without courage there is no creativity. We accept human failures. It helps to be brave if you don’t take things too seriously – and especially not yourself”

Jeg føler mig modig, sej og inspireret i et stykke Marimekko. Hvis det stod til mig havde jeg garderoben fuld af deres designs, men det er nu ikke hver måned det kan forvares at bruge minumum 2000 kr på et stykke tøj. På den anden side føles det også ekstra lækkert når det så sker 🙂

“Our designers, each with a distinct, personal style, are spreading happiness through their designs.”

Jeg har længe haft kig på denne her fine regnebue sag. Dog i maxi kjole modellen, men den var alt for lang for sådan en lav skid som mig 🙂 Til mit held er den også lavet i denne her kortere tunika agtige udgave, og jeg er faktisk super glad for det endte med at blive den. Jeg synes der er mange flere muligheder i den end i kjolen. Jeg vil bruge den som her, udover bukser, men også ud over nederdele for at skabe et fuldt oversize kjole look. Den er også smuk i sig selv med et par farverige sko eller strømpebukser… Og så er den ikke mindst helt fantastisk til BUBBLEGUM PINK ! HAPS !

“Marimekko is about living, not pretending; about understanding and accepting the beauty of life just as we encounter it every day.”

<3 Mathilde

marimekko 5

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRAINSTORM