YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #3

SUNDAY CELEBRATION

Rainbow dreamsBlumenRainbow dreams 9Rainbow dreams 6Rainbow dreams 11FlagRainbow dreams 12

Polkadot schrunchie/MONKI Tyl top/MONKI Tee/MONKI Nederdel/Eltoft Vintage Sokker/Nørgaard Sko/DR Martens

“BEAUTIFUL SUNDAYS!”

Søndag er min yndlingsdag på ugen ! Jeg elsker også fredage og lørdage… Og faktisk også mandage, hvor man tager hul på en ny og frisk uge. Det kan jeg godt li, men der er noget særligt over søndage synes jeg. De er så dejlig fredfyldte og hyggelige !

Min søndag idag har jeg brugt med en af mine yndlings venner <3 Vi har spist is toppet med guf fra Ismageriet, som (u)heldigvis ligger lige rundt om hjørnet (HAPS ! FARLIGT !!), grint i solen, set det nyeste afsnit af SKAM (SERR !! <3), tegnet en regnbue tatovering på min arm, som forhåbentlig bliver til virkelighed i næste måned (UNDSKYLD Mor og Far!) … Havde eller svoret jeg aldrig skulle ha´en tatovering, men IHH hvor vil jeg bare gerne have en regnbue at kigge på hver dag 🙂 Vi har drukket bobler fordi det skulle fejres, danset i køkknet og sluttet dagen af med lækker mad på BAO BAO.

Søndag ! Du er ret fantastisk !

… Og som sagt kan jeg også ret godt li mandage, og imorgen bliver ekstra go fordi jeg har møde med Alice efter arbejde omkring mit kommende projekt 😀 Hihi !

<3 Mathilde

Rainbow dreams 13.JPG

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #3