EN VINTAGE KJOLE FRA BANGKOK

YOU GIVE ME RAINBOWFEELING #3

Alice 2

For nogle uger siden var jeg på Veras loppemarked, hvor smukke Alice kom forbi min stand og købte min gule strik som I ser på billedet ovenfor. Hvor fin er hun lige ?! <3

Efterfølgende fandt hun mig på insta, og jeg fik samtidigt øjnene op for hende, og hendes helt fantastiske talent og illustraitioner. Hendes stil rammer alt det jeg godt kan li. Den er skarp med en masse fine detaljer og budskaber, farver, humor og en snert af eventyrlig magi. Im just blown away !

I weekenden taggede hun mig i en hurtig illustration hun havde lavet af mig (SÅ sødt) og der gik det op for mig, at hun selvfølgelig skulle lave mit nye logo til bloggen. Det har jeg gerne ville ha´ opdateret længe. Hun var heldigvis totalt klar på opgaven, og to dage efter modtog jeg det færdige resultat + et par andre illustrationer, og jeg er mildt sagt totalt oppe og køre over hvor fint det er !! Det er helt perfekt og lige hvad jeg havde i tankerne. Tænk at en man kun har mødt en gang, kan lave noget der ligner, at hun har kendt en altid. Det er ret fantastisk hvis I spørg mig 🙂

Se med nedenfor hvor Alice snakker om tegneseriedrømme, kaniner … Og ost ! Haha !

Let me introduce:

Inspirerende og talentfulde Alice !

Alice 10Navn: Alice Jones Fjordside

Alder: 23

Beskæftigelse: På overlov fra studiet som multimedia designer, og freelance illustrator

Social media links: instagram: @alicejonesf  + @foxyjonesdk   + www.foxyjones.dk

Hvem er du ?

Det var dog et eksistentielt spørgsmål sådan at starte ud med, men kort sagt er jeg Alice, hvis dine tanker leder dig imod Alice I eventyrland er du nok ikke så langt fra den. Jeg lever I min egen lille verden fyldt med illustrationer, eventyr og endda en lille kanin. Jeg bruger det meste af min tid derhjemme ved mit skrivebord hvor jeg arbejder på mine illustrationer og drikker kaffe. Jeg har været kreativ siden jeg var helt lille og har eksperimenteret med en masse forskellige medier, som fotografi, makeup, og mode, men det jeg brænder allermest for er det at tegne, det er den ting jeg altid kommer tilbage til.

AliceHvis jeg gav dig et hvidt lærred og du skulle male det med DIG, hvordan ville det så se ud?

Det ville nok være fyldt med en masse detaljer, bitte små hemmeligheder, et billede man kan udforske. Måske et billede af en lysning i en skov, og hvis man gik helt tæt på ville man ligge mærke til en masse små væsner, skatte og dyr.

Hvornår startede du med at tegne og lave illustrationer?

Mine søskende er alle virkelig kreative og talentfulde, så jeg har tegnet og lavet alle mulige og umulige kreative ting siden jeg var helt lille. Men jeg begyndte sådan rigtig at tage det lidt seriøst for måske 2-3 år siden ?

Hvad/hvem inspirerer dig ?

Det er meget forskelligt hvad der lige inspirere mig, bruger instagram rigtig meget hvor jeg følger både en masse lækre damer, og en masse utrolig talentfulde kunstnere? Har det største crush på en der hedder @Audraauclair på instagram, hun laver de smukkeste og mest eventyrlige illustrationer.

Hvad karrakterisere dine værker ?

Det er lidt svært at sige for tror ikke jeg har fundet min endeligt ?stil? endnu, men det meste jeg laver er ret cartoony, for det meste damer, pastel farver og måske lidt magi.

Alice 4pretty pinkAliceHvad giver det dig at tegne ?

Det giver mig alt, det at tegne og kreere er virkelig en af de vigtigste ting i mit liv, når jeg ikke tegner i en periode får jeg det helt mærkeligt indeni. Har for en måneds tid siden købt en Ipad pro og en Apple pencil, og tegnede på den fra jeg stod op, til jeg gik i seng, efter et par dage blev jeg nød til at tage en lille pause fordi jeg fik så ondt i hånden?

Alice 3Kan man bestille eller købe dine illustrationer ?

Ja det kan man da, lige pt. er jeg i gang med en serie af plakater som jeg snart kommer til at sælge på min hjemmeside. Ud over det så er jeg altid åben for opgaver, har lavet en del små ?portrætter? på bestilling, som folk har brugt som julegave, konfirmations gave osv. Men hvis du har brug for en illustrator til et projekt giver du bare et kald, jeg er rigtig sød og ikke så dyr 😉

Alice 5Er der en illustration du er særligt stolt af ? hvorfor ?

Det er ikke en bestemt illustration men derimod en lille tegneserie, det er et samarbejde imellem min søde ven Chano Dipo, og mig selv. Han har skrevet et digt og jeg har illustreret en tegneserie ud fra hvad jeg tolkede diget som. Den er kun omkring 8 sider lang, men det er første gang jeg har lavet en tegneserie helt færdig. Og en af mine største drømme er at tegne og udgive min egen tegneserie.

Alice 6Alice 7Hvor længe tager processen fra et hvidt “lærred” til et færdigt resultat ?

Det er meget forskelligt men i gennemsnit så er det nok omkring de 3-4 timer, det kommer også an på om jeg laver det i hånden eller det er digitalt og hvor detaljeret motivet er J

Hvis du kun skulle gå i en farve resten af dit liv hvilken skulle det så være ?

Støvet lilla grå, elsker den farve.

Hvorfor?

Jeg ved ikke helt hvorfor men den farve har en tiltrækkende effekt på mig, især hvis det er i lidt interessant stof, som silke eller velour, den har bare det smukkeste nuancer.

Hvad er din guilty pleasure?

Ost? haha Jeg er vegetar og spiser faktisk ikke særlig mange mælke produkter, men ost er bare lige mig, især hvis det er sådan en rigtig svedig lugte ost! Hvis min kæreste og jeg rigtig skal forkæle os selv, tager vi en tur til ostehandleren og køber en masse forskellige oste, også holder vi oste aften, med noget lækkert brød og en flaske vin.

Hvad drømmer du om for tiden ?

At få en kat! hvis jeg ikke ville være illustrator, så ville jeg åbne et kattehjem. Desværre er min roomie ikke så vild med katte, så må nøjes med min kanin Theodor. Også har jeg jo også den lille drøm at udgive min egen tegneserie på et tidpunkt.
Hvad ville du ønske der var mere af i denne verden ?

Ville ønske at verden var mere ærlig og åben. Der er så meget mørke i vores verden lige nu, og opfordre alle at modstå lysten til at lukke af og i stedet være det komplet modsatte af mørket. Vær åben, lyt til folk og del ud af din kærlighed, du kommer næppe til at løbe tør 🙂

Alice 9

Alice

Er hun ikke for NICE ?! 😀

… Og vores samarbejde stopper ikke her, for jeg har længe haft en ide til et projekt jeg gerne vil realisere, og det skal Alice hjælpe mig med. Glæder mig sådan til vores møde i næste uge hvor vi skal boble ideer. I skal nok få mere at vide snart, men jeg kan sige så meget at projektet også bliver noget I kan få glæde af 😉

<3 Mathilde

mind

1 kommentar

  • […] jeg har teaset lidt for et lille projekt, som jeg er gået igang med i samarbejde med seje Alice, som i øvrigt er sprunget ud som freelance illustrator for ganske nyligt. SEJT […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VINTAGE KJOLE FRA BANGKOK