EN VINTAGE KJOLE FRA BANGKOK

WEDDING PUZZLE

Wedding.jpg

“He stole my heart so im planning revenge. Im going to take his last name ! 😉 “

Om næsten præcis et år skulle jeg gerne ende med at have skiftet P-edersen ud med P-rins. Mmmhhh !!! “Mathilde Prins”… Det smager sgu da meget godt ik ? 😀

Et helt år til at planlægge en kærlighedsfest. Lige nu virker det som lang tid, men jeg har trods alt nået den alder (soon dirty thirty you know !) hvor man er utrolig bevidst om, at tiden FLYVER afsted, så vi er så småt begyndt at planlægge og få de første ting på plads til vores bryllup næste år.

En hurtig update på TO DO listen kommer her:

Dato og bryllups lokationen kan streges. Tjek. Lokationen for brylluppet var vi ude for at se for en lille uges tid siden. Det er et sted jeg har været til sommerfest med arbejdet forrig sommer, og som jeg har været helt vild med siden. Frederiks Bastion hedder stedet, og er et gammelt fredet krudthus med udsigt over Københavns kanaler. Helt vildt hyggeligt, skævt og lige os sted. Jeg skrev faktisk en SMS til Mikkel den aften jeg var til fest der, at jeg havde fundet stedet vi skulle giftes en dag, og det ser sgu ud til at det bliver en realitet, for han var heldigvis også helt vild med det <3

Kok kan streges. Tjek. Bonus ved at være kærester med en kok er, at han kender masser af andre dygtige kokke. Hurra ! William Milsted skal stå for menuen. Et vildt dygtigt og kreativt menneske !

Fotograf. Tjek ! Min gode og dygtige fortograf ven Emil Lyders skal sørge for at forevige dagen fra morgen til aften. Har en idé om, at det kunne være vildt sjovt at have billeder helt fra jeg bliver gjort klar om morgenen, til folk står klar i deres stiveste puds til de er stang barcardi og danser på bordene 😀

Kjole og look er in da´ making og er et vildt spændende projekt ! Mere vil jeg ikke røbe for nu. Hihi ! Men som I måske har regnet ud, er håret en del af projekt “Rainbow Wedding.” 😀

Vores drøm er selvfølgelig først og fremmest at skabe en kæmpe kærlighedsfest sammen med alle de mennesker vi holder allermest af. Vi vil fejre kærligheden til den lyse morgen i et væld af farver, vilde blomster, confetti og sæbebobler. Der er selvfølgelig titusind andre ting der skal på plads, gøres, laves og tages stilling til i løbet af det næste år, men de første brikker er lagt og hvis bare vi har et sted at feste og mad at fodre gæsterne med, kan det vel ikke gå helt galt vel ? 😉

Det bliver ihvertfald uden tvivl det puslespil med de fleste (og dyreste) brikker jeg nogensinde har skulle få til at gå op, men jeg glæder mig så mega meget til at se alle titusind falde på plads i løbet af det næste år !

Længe leve kærligheden ! … Og TO DO lister ! 😀

<3 Mathilde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VINTAGE KJOLE FRA BANGKOK