DIVERSITY

EN VINTAGE KJOLE FRA BANGKOK

Bangkok 4Bangkok 7BangkokBangkok 8Bangkok 2Bangkok 6Bangkok 5

… Møder en lyserød denim jakke fra H&M, som har et godt øje til et par Adidas bukser som falder pladask for et par røde Gucci sko ! <3

Min chef spørg mig tit “Mathilde, hvad tænkte du på da du tog tøj på i morges?” Haha ! Vi er mildt sagt hinandens modsætninger hvad tøj og “look” angår, men jeg ved at det er ment i den allerbedste mening når hun spørg mig. Hun er bare nysgerrig på hvordan jeg finder frem til de kreationer jeg tropper op i mandag morgen 😀

Mit svar ender ofte med at være en smule uklart, for det er ikke altid jeg selv ved hvorfor det ender ud som det gør, men jeg har altid et udgangspunkt som jeg arbejder ud fra, og som jeg ikke viger bort fra før det er gået op i en højere endhed. Derfra kan det ellers stikke i alle retninger 🙂

Idag var udgangspunktet min fine orange mønstret vintage kjole fra Chatuchak markedet i Bangkok. Jeg kunne ha´ købt mig fattig på det marked kan jeg godt fortælle jer ! Det aller fineste vintage til de aller fineste priser i de perfekte størrelser til lille mig !! Helt klart et besøg værd hvis I skal til Bangkok og er til vintaaage… Og er en lille lav skid  😉

Som i nok har kunne fornemme er jeg ret vild med Gucci, og jeg synes deres sporty twist til de ellers meget feminine styles i deres pre fall 17 kollektion er mega lækkert, så det inspirerede mig til selv at hoppe i et par sporty Adidas´er under min kjole.

Mine nye røde Gucci slippers … Ja, de passer bare til ALT i min garderobe og er mega behagelige at gå i, så de fik lov til at toppe sættet af sammen med et par røde læber og en lyserød denim jakke, som jo bare går helt perfekt til orange 🙂

Og mit hår… Det snakker vi ikke så højt om for tiden. Jeg er nemlig midt i projekt “fra mørk til lys” og det er pt en mistænkelig lysegrøn farve som jeg af uforklarlige årsager har fået rigtig mange komplimenter for (?!) 😀 TAK !!! Det hjælper virkelig i en ellers hår kristisk periode, hvor jeg oveni “fra mørk til lys” projektet også er igang med at gro det langt.. Oh lord altså ! Girls problems !!! Haha !

Go aften derude !

<3 Mathilde

Bangkok 3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIVERSITY