AGURK I BERLIN

DIVERSITY

haps 3haps 8hapshaps 9haps 2haps 7haps 10

“The beauty of the world lies in the diversity of its people”

Billederne her er taget i det område jeg nævnte i forrige indlæg, “RAW”. Et mega inspirende område smurt ind i graffiti, en del hjemløse og andre udsatte skæbner. Det facinerende ved Berlin er, at ingen kigger skævt til nogen. Der er plads til alle. Ham den hjemløse der står på gaden i bare tæer og ligner en der ikke har været i bad i 5 år med skilt i hånden, hvor der står “SMIL hvis du onanerer” og hende der vimser forbi i sine gule Gucci sko og er flad af grin over hans skilt. De to mødes i en high five … Som så ender ud i en stor uforberedt krammer. Haha ! Men jeg elsker det ! Der er virkelig plads til forskelligheder som mødes på kryds og tværs.

For et par uger siden blev jeg kontaktet af den britiske trend konsulent/forecaster, Jill Hawkins som gerne ville have en lille snak med mig omkring den skandinaviske mode og livsstil som trender totalt i UK og lande som Kina og USA, om det er muligt at bringe “farver” tilbage i skandinavisk mode hvis de overhovedet nogensinde har været der (?) og om der måske ligger et lille oprør og ulmer under overfladen i form at have en trang til at være mere individuel i sit udtryk ?

Den snak havde vi så her for et par dage siden, og først og fremmest er jeg bare vildt beæret over, at der sidder en derude som kan bruge mit syn på den slags til noget som helst. Af hjertet TAK !  🙂 <3

Det endte ud i en virkelig interessant snak om det “perfekte” vs det “uperfekte”, janteloven og angsten for at stikke ud fra mængden. En snak som igen fik mig til at tænke på hvor vigtigt det er, at give plads til forskelligheder i den her verden og rumme dem.

For ja ! Jeg tror helt sikkert der ligger et oprør og ulmer.

I et stykke tid  har man set flere og flere brands sætte fokus på individualsisme, kropsidealer og diversitet. Flere og flere influencers sætter fokus på at vise deres “ridser” i lakken og flere og flere tør vise deres appelsinhud og ekstra delle på maven. Mega sej tendens som får én til at føle at det er okay at være et menneske med gode og dårlige dage !

Jeg synes faktisk også at man ser flere og flere turde hoppe i farver og den der ekstra festlige kjole til hverdag !! 🙂

Et oprør eller en kontrast til det ellers “perfekte” der har pryddet vores allesammens social media i rigtig lang tid er vel kun at forvente ? Kroppe der står snorlige, den perfekte smoothie bowl, avkokadoen maden i alle afskygninger som efterlader følelsen af ikke at slå til, og en evig dårlig samvittighed over, at man ikke lige får løbet den der tur, eller at man faktisk har mere lyst til en crossiant (med chokolade) end en smootie bowl. Det skulle jo komme. Ikke dermed sagt at de snorlige kroppe og avokadomadderne ikke er helt iorden. Det er de jo så meget ! Vi glemte bare lige at nævne fra start af, at det andet også er helt okay, og det kommer der naturligt nok en modreaktion på nu. Hvilket forhåbentlig ender med et mere balanceret (selv)billede fremadrettet ! Der skal sgu være plads til det hele. Top tunet og top buttet ! Farver og farveløs ! Hjem eller hjemløs ! Gotta embrace it all !

Er det smukke i bund og grund egentlig ikke, at vi allesammen er forskellige og er født helt unikke ? Er det ikke det der gør, at vi bliver inspireret, motiveret og burde føle os som noget særligt hver dag ? Netop fordi vi allesammen ikke tænker ens, lever på samme måde eller går ens klædt ?

Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men de mennesker i mit liv som er allermest forskellig fra mig selv er også dem, der har inspireret mig allermest, fået mig til at se anderledes på nogen ting i livet og motiveret mig til at gøre ting jeg ellers ikke ville.

Hvad tænker i ? Hvordan tror i fremtiden ser ud på den front ? 🙂

Vær dig selv, for du er pisse NICE ! Med eller uden appelsinhud, en crossaint i den ene hånd eller en avokadomad i den anden !

<3 Mathilde

haps 4

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AGURK I BERLIN