A WEEK OF RAINBOWS

PYJAMAS POWER

pajamas 6pajamaspajamas 5pajamas 2

“Pajmas all day every day !”

Jeg er vild med at pyjamas trenden bliver ved med at hitte, for det bliver vel egentlig ikke rigtig bedre end at man vimse rundt i sin pyjamas hele dagen uden folk kigger skævt til en vel ? 😀

Jeg fik lavet to silke pyjamas sæt i Vietnam da vi var ude at rejse i vinters. Det her fine “parfume” sæt og et mere syet af et helt fantastisk blomsterprint som nogle af jer måske har set på min insta? To totalt ens sæt i to forskellige prints som giver to meget forskellige udtryk.

Ej hvor har jeg bare fortrudt mange gange siden, at jeg ikke fik lavet et sæt til hver dag i ugen i forskellige farver og prints ! På den anden side, er det vel også en ganske perfekt og acceptabel grund til at tage afsted igen ik? 😀

Det bedste ved lækre pyjamassæt er, at de kan styles op og ned lynhurtigt. Dagen idag har jeg f.eks tilbragt med to søde veninder, som havde inviteret mig på en skøn og afslappet pre fødselsdags brunch. Så sødt og SÅ hyggeligt ! Jeg havde det her sæt på stylet med mine nye elskede leopard slippers med bigtime sutsko vibes over sig, og min efterhånden gamle vintage hat. Afslappet, men stadig pænt. Imorgen skal jeg til 30 års fødsesldag, og jeg ville sagtens kunne tage sættet på igen, dog bare stylet med et par stilletter, en clutch og måske løst hår i stedet.

En slags 2 i en´kan man vel kalde det ! I like it !!!

<3 Mathilde

Pajamas 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WEEK OF RAINBOWS