JA! JA! JA!

A WEEK OF RAINBOWS

Sidder pt på mit hotelværelse i Århus med meget små øjne efter at have været oppe siden 4.30 i morges (!!) og reflekterer over sidste uge som i den grad var FYLDT til randen med rainbow vibes. Hold nu kæft en uge !!! Jeg er fuldstændig kvæstet… På den gode måde <3

Første uge i yndlingsmåneden (og fødselsdagsmåneden) Maj fortjener lidt ekstra shine og går hermed over i historien som ugen hvor “Pedersen” skal skiftes ud med “Prins” for good, ugen med høj sol i Göteborg (hvilket er en sjælden ting flere dage i streg), en fantastisk MONKI aw17 kollektion, masser af lös godis og en tur på Veras + alt det løse.

Last week 5

Brugte det meste af sidste uge på MONKI´s hovedkontor i Göteborg, og efter en arbejdsdag der startede kl 7.00 var det tid til en omgang velfortjent “afterwork sun” og årets første is !!! Den var dog allerede spist da billedet blev taget… Den skulle nødig smelte jo 😀

Udover at lege med LEGO klodser (haha!) fik vi blandt andet også præsenteret den kommende MONKI AW17 kollektion. SHIT med lækkerier vi har i vente kan jeg godt fortælle jer !!

Last week 7

Dagen derpå… Vågnede i den største lykkerus til en duft af pæoner.

Regnbuer fra den sødeste veninde som har været i Paris over weekenden 🙂

Last week 6

Sluttede ugen af på Veras hvor jeg solgte ud af mine farver. En super kold, men virkelig hyggelig dag 🙂 Tak til alle jer der kom forbi med søde ord og sørgede for, at mit tøj fik et nyt hjem. I er fandme gode altså ! Har forresten planer om endnu et besøg på Veras i løbet af sommeren 🙂

Nu kan tændstikkerne ikke holde mine øjne åbne mere…

Godnat … ZzZzZz !

<3 Mathide

Last week 8WALKING ON RAINBOWS

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA! JA! JA!