YOU GIVE ME RAINBOWFEELING!

JA! JA! JA!

I doI do 4I do 8I do 10I do 9

“Himlen regner med confetti og regnbuer skyder op hver gang jeg tager et skridt”

I fredags kom jeg hjem fra en lang arbejdsuge i Sverige. I Gråvejr, støvregn og en kuffert med kun 3 hjul i god behold fik jeg slæbt mig selv op til 4 sal, hvor min “curly man” ventede på mig. Vi har ikke meget tid sammen i hverdagen (og i weekenden for den sags skyld ? Haha !) pga vores begges skæve arbejdstider, så vi havde virkelig set frem til en hel weekend sammen med masser af kvalitetstid, og fejring af vores 4 år sammen som vi rundede i torsdags.

Træt og kold kom jeg ind til en dejlig varm lejlighed, der blev lyst op af stearinlys, farver og Mikkel (aka. My Curly Man) ! Ahhh !!! Hjemme !!! <3

Jeg fik sat min halv defekte kuffert og mine 127 poser, jeg på en eller anden måde altid får raget til mig når jeg er væk, på gulvet og kunne endelig mærke weekenden i kroppen. SKØNT !

Vi havde aftalt at tage ud og spise brunch nu hvor jeg var tidligt hjemme fra arbejde, og han havde fri. Men først ! Først skulle vi liiiige gi´hinanden en lille årsgave 🙂

Vi satte os i sofaen og jeg lagde ud. En forlænget weekendtur til Berlin om to uger. BUM ! HA ! SLÅ DEN makker ! Haha ! 😀

Jeg kunne ikke rigtig se min gave nogen steder i stuen… Hmm… ? “Kom nuuuu !!!” 😀

“Lige et øjeblik, jeg skal lige hente den”. Ind kom han med en smuk, duftende buket pæoner i pink og sart rosa og små sedler i alle regbuens farver stukket ned i. En kærlig og personlig tekst på hver og en. Den gule (min yndlingsfarve nummer 1) skulle jeg læse til sidst:

“Hvis du vil… Så bare sig JA!”

Og i det samme kunne jeg se Mikkel falde på knæ med tårene trille ned af kinderne, og den fineste ring i hænderne …

“Vil du gifte dig med mig ?”

Rystende, tudende og fuldstædnig overvældet af tusind følelser på et splitsekund fik jeg fremstammet et kæmpe JA ! og et mere JA ! Og så lige et til JA ! Bare lige for at være sikker på at han hørte det … Haha !

Så i fredags d.5.5.2017 blev altså dagen, hvor jeg blev friet til i alle regnbuens farver af min Curly man…

Jeg er verdens lykkeligste !

Rainbow bryllup coming up !!!

<3 Mathilde

I do 11

Rainbow kjole/Lazy Oaf Jeans/MONKI Glitter sokker/MONKI Sko/Dr Martens

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU GIVE ME RAINBOWFEELING!