LAZY OAF GOES RAINBOW

WARDROBE CHALLENGE

BeFunky Collage.jpgBeFunky Collage.jpgBeFunky Collage4 ways 2

“Save the earth ! It´s the only one with chocolate !”

Fashion Revolution Week er netop slut, og jeg er ret vild med, at vi er begyndt at sætte mere fokus på hvem der laver det tøj vi render rundt i, hvilke vilkår de mennesker arbejder under og generelt hvilken effekt “mode industrien” har på vores planet.

Jeg arbejder selv for et modebrand og tøj er generelt et stor del af mig og min hverdag, hvilket også gør at jeg er blevet endnu mere opmærksom på vores kære planet med tiden.

Jeg vil ikke gå ind i den store debat omkring det ene og det andet, men i forbindelse med Fashion Revolution Week i sidste uge gav jeg mig selv en lille udfording som gik ud på at have samme stykke tøj på i 4 ud af ugens 7 dage på 4 forskellige måder. Det gjorde jeg for at sætte fokus på at genbruge og se nye muligheder i sin eksisterende garderobe, som jeg selv gør mig meget i. Jeg har stortset aldrig nøjagtig det samme sæt tøj på mere end en gang. Der er gået totalt sport i altid at se nye muligheder i min garderobe, og mixe det på nye spændende måder. – Og det virker SÅ godt kan jeg fortælle jer 🙂 Det er sjældent jeg bliver godt og grundigt træt af et stykke tøj.

Jeg valgte at tage udgangspunkt i mine sorte og hvid ternede Monki bukser, som er en perfekt buks til mange forskellige looks. Det grafiske sort/hvid mønster står stærkt i sig selv og pepper nemt en mere simpel bluse op, men de er samtidigt også super gode at mixe med et andet print for et lidt vildere og legende look. Da de til forveksling godt kan ligne et par grove leggins, gør de sig også virkelig godt under kjoler og nederdeler for et lag på lag look 🙂 En all around god buks vil jeg mene.

Nu tror jeg vist mine bukser trænger til en vask … De har sgu gjort det godt den sidste uges tid ! 😉

Hvilket outfit kan i bedst li´ ?

HAPPY MONDAY !

<3 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAZY OAF GOES RAINBOW