REGNBUEJAGT

LAZY OAF GOES RAINBOW

lazy oaf rainbowlazy oaf rainbow 3lazy oaf rainbow 4lazy oaf rainbow 8lazy oaf rainbow 2lazy oaf rainbow 6lazy oaf rainbow 7

“Im SO excited I could shit RAINBOWS !!!”

“OMG !!!” Er ikke et udtryk jeg bruger særlig tit men lige i den her situation er det, det eneste udtryk der kan komme ud af min mund !

Lazy Oaf har netop lanceret deres SS17 kampagne og EJ hvor er den pæn. Det er altså bare en skøn følelse når en af yndlingsmærkerne går lige i “MYRAINBOWFEELING” og det må man sige, at den her gør. WAUWSI !!! 😀 Lækkerier for øjnene !

Det her er bare et lille udpluk af de ting der er røget direkte på min ønskeliste. Resten af kollektionen kan i se lige her Lazyoaf.com

Okay okay… Jeg er måske allerede kommet til at bestille den virkelig fine regnbuekjole… 😀 Men udover den, ryger resten på ønskelisten. Min fødselsdag ligger nemlig og lurer lige rundt om hjørnet, og jeg ville elske at tilbringe det sidste år i mine spændstige 20´ere i rainbow vibes fra Lazy Oaf 🙂

<3 Mathilde

lazy oaf rainbow 9.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNBUEJAGT