IM A JAR OF JELLY BEANS

A RESULT OF MY INSPIRATION

color 12color 7color 4color 10color 13color 5color 11

Tee/Monki Kimono/Hoi An Bukser/Monki Slippers/Vagabond

“Some days I just want to be an old lady from Hoi An”

Hoi An din gamle regnbue !! Åh hvor jeg dog savner dig nogen dage !! Især på de grå… Altså ! Hvornår har det forår tænkt sig at indfinde sig ? Ja, jeg spørg bare 😀

Hvis I ikke allerede kender til Hoi An, så find lige Google frem og søg på “Hoi An Vietnam”… Så kan i hurtigt forenemme hvorfor jeg kan savne den by ret så voldsomt til tider. Den ser rimelig fantastisk ud ik ?? Jeg tror faktisk jeg har boet der i mit tidligere liv, hvis ikke jeg tager meget fejl?! 😀 Det bilder jeg ihvertfald mig selv ind.

Det hjælper dog lidt på savnet, at vores hjem efterhånden ligner noget “Hoi An” har slæbt ind, og at jeg kan få lov at klæde mig som en af de skønne, gamle og krøllede damer i pyjamas vibes engang imellem.

<3 Mathilde

color 2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM A JAR OF JELLY BEANS