EASTER TREAT

MAN SKAL ALDRIG SIGE ALDRIG

2017_04_12_Mathilde_0112017_04_12_Mathilde_0652017_04_12_Mathilde_0412017_04_12_Mathilde_0192017_04_12_Mathilde_0292017_04_12_Mathilde_074

Yndlings POM POM Krave/Laura Hjertefryd Bomber/Monki (Nu på 50% ! Bum bum !) Tyl kjole/Monki Jeans/Monki Støvler/Vagabond

“Sig kun aldrig når du skal minde folk på aldrig at sige aldrig”

“Jeg skal aldrig flytte tilbage til Amager”

“Jeg skal aldrig bo i en 2-værelses lejlighed igen”

“Jeg skal aldrig have en kæreste der er yngre end mig”

“Jeg skal aldrig have en bil”

“Jeg går aldrig i sort…”

… Man skal aldrig sige aldrig …

Det er en vigtig ting jeg har lært, i min forholdsvis korte karriere her i livet. – Og pt kan jeg fjerne “aldrig” fra alle overstående sætninger. Og jeg elsker det ! Haha ! 🙂 Okay, okay… Jeg går næsten “aldrig” i sort, men når jeg føler for det, så ryger det altså over hovedet.

Kender i det ? Man hører sig selv stå og sige “jeg skal aldrig…” og pludselig et år, en måned, eller en uge senere ser man sig selv stå der i sin “aldrig” suppedas og blive lidt pinlig berørt over, at gøre det stik modsatte 🙂

Nej Venner ! Man har et standpunkt til man tager et nyt. Det må være reglen !

Så mange ydre omstædigheder, følelser og “aldrigheder” der pludselig bliver til muligheder kan påvirke dig fra den ene dag til den anden. Ting du aldrig vil kunne forudse, og som kan få dig til at vende på en tallerken på et split sekund.

Du må aldrig sige aldrig… Så begrænser du dig selv ! – Og det er livet helt klart for kort til 🙂

<3 Mathilde

2017_04_12_Mathilde_033

Foto: Emil Lyders

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTER TREAT