BE PROUD ! BE YOU !

EASTER TREAT

BeFunky Collage 2

Alle sko finder i lige her: Gucci

“Quality is remembered long after price is forgotten” – Aldo Gucci

Påsken er lige rundt om hjørnet og jeg synes jeg har fortjent et påskeæg af den anden verden i år 🙂 Så det skal jeg ha´ !! Men hvilket “påskeæg” skal jeg mon vælge ? Jeg ved, at jeg ikke bliver skuffet lige meget hvilket “æg” jeg tager en bid af… Ingen af dem snyder mig med deres lækre ydre, og ender med at have marcipan i midten ! Det ved jeg bare 🙂

Jeg shopper en del… Det ville være et sidespor at prøve at benægte det ! – Men jeg har aldrig været en “dyr” dame. På det punkt går jeg efter det ydre og ikke det mærke der er gemt i nakken 🙂 – Og som oftest er min shopping et resultat af en vintagejagt.

Men lige sko har jeg dog erfaret, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen. Okay okay, du kan godt få et par lækre sko til langt billigere penge end de her Gucci sko, men når nu du både kan få et par sko i et design som rammer mere end plet, som oveni hatten er super behagelige at have på OG er produceret i alle de farver og prints du kun har turde drømme om, hvorfor så ikke slå til ? Ja, jeg spørger bare 🙂

De sko vil jo være i min garderobe forever and ever, og når man tænker på hvor glad jeg har været for de gule jeg købte sidste år og hvis man regner prisen ud over et helt liv og bla bla bla… Salgstale DONE ! I deserve them ! Haha ! 🙂

Jeg tror det skal være leoparden… Eller måske de røde lak ? De blomstrede slippers er ellers også fine…  Hmm… Hvad synes i ?

<3 Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BE PROUD ! BE YOU !