HOI AN STREET STYLE

BE PROUD ! BE YOU !

“Style is a deeply personal expression of who you are” 

For en lille uge siden lavede jeg den her youtube video i samarbejde med Nørrebro By center.

Det var super sjovt, og første gang jeg er blevet sådan rigtigt filmet. Jeg ved godt, at det er lidt en klassiker at sige, men “lyder min stemme virkelig sådan !?” Haha ! Hold kæft hvor er det mærkeligt at se og høre sig selv på “film”.

Jeg blev kontaktet mens vi stadig var ude og rejse, men jeg blev øjeblikkeligt fanget af det de gerne ville med det lille Nørrebro By Center og sagde JA !

Det de gerne vil, er nemlig at sætte mere fokus på individualitet, personlig stil og mangfoldighed som det jo vrimler med på Nørrebro. Love it ! Og ih hvor er det bare sødt og smigrende, at de spurgte lille MIG om jeg ville være med til at brande det budskab. – Og det er helt sikkert noget jeg altid vil støtte op om. Alle i hele verden skal turde være mere af dem selv og være stolte af den de er, og hvordan de ser ud 🙂 Livet er sgu da for kort til ikke at turde tørre ik ?

Nå, men det jeg egentlig ville med det her indlæg var også at vende et spørgsmål jeg ofte bliver stillet: “hvad vil du gerne signalere med din stil ?” 

Og tænk .. Det har jeg sgu aldrig rigtig spurgt mig selv om ? Jeg har aldrig sat mig ned og haft en dialog med mig selv om, hvad jeg gerne vil signalere eller udtrykke med min stil. Jeg tror egentlig bare, at det er endt ud i at min person er kommet mere og mere til udtryk gennem min stil i løbet af årene.. I takt med at jeg er blevet ældre, mere selvsikker på hvem jeg er og hvad jeg står for, har min stil også udviklet sig og blevet mere skarp og tydelig. Som indlednings citatet så fint beskriver det; for mig er min stil nemlig et dybt personligt udtryk for hvem jeg er som person… Den kan i så selv få lov til at tykke lidt videre på 😉

<3 Mathilde

rainbow-mig-e1491332099879.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOI AN STREET STYLE